c

Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä lahjontaa − Skanska avustaa poliisia tutkinnassa omalta osaltaan

Lehdistötiedotteet 18.5.2015 17.40 CET

Julkisuuteen on tullut tieto, jonka mukaan Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä lahjontatapausta. Tutkinnalla on kytkös Skanskaan, mutta asia on osa laajempaa kokonaisuutta.

Skanska on tehnyt yhteistyötä poliisin kanssa tutkinnan aloittamisesta lähtien. Lisäksi Skanska on suorittanut asiassa oman sisäisen tutkintansa.

”Meille on tärkeää, että tutkinnan kohteena oleva asia selvitetään läpikotaisin. Skanskalla on selvät eettiset periaatteet, ja meillä on nollatoleranssi niiden rikkomiseen liittyen. Asia on kuitenkin vielä keskeneräinen, joten emme voi valitettavasti kertoa siitä tässä vaiheessa enempää. Näin annamme tutkintaa suorittaville työrauhan”, sanoo Skanska Oy:n lakiasiainjohtaja Kirsi Palviainen.

Lisätietoja:

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanska Oy, lakiasiainjohtaja Kirsi Palviainen, puh. 050 548 1678, kirsi.palviainen[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.