c

Jyväskylän Lutakkoon tulossa uusia asuntoja järvinäkymin

Lehdistötiedotteet 13.5.2015 9.00 CET

Jyväskylän Lutakon alueelle rakennettavan As. Oy Jyväskylän Libreton ennakkomarkkinointi on alkanut. Libretto täydentää Lutakon alueen asuntotarjontaa osoitteessa Satamakatu 11.

Libretosta on esteetön näkymä Jyväsjärvelle ja Jyväskylän satamaan.

8-kerroksinen Libretto rakennetaan omalle tontille Lutakon alueen paraatipaikalle. ”Valttikorttina näissä kodeissa ovat upeat näkymät suoraan Jyväsjärvelle ja Jyväskylän satamaan”, toteaa yksikönjohtaja Jorma Mustakangas Skanskasta. Suurin osa asuntojen lasitetuista parvekkeista on etelän suuntaisia eli niistä on esteetön näkymä Jyväsjärvelle.

Punatiilinen Libretto tulee viimeiseen Lutakon alueelle rakennettavaan asuntokortteliin. Skanskalla on alueella Libreton jälkeen vielä 7 rakentamatonta tonttia. Korttelin valmistuttua sen sisään jää suojaisa yhteispiha. Rannassa on myös puistoalue.

Libreton asunnot ovat ylimmän kerroksen kahta terassiasuntoa lukuun ottamatta yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden koot vaihtelevat 24,5 neliöstä 70 neliöön. ”Alue ja kodit ovat paitsi asukkaiden myös sijoittajien mieleen – monet sijoittajat ovat halunneet ostaa asuntoja nimenomaan Lutakosta”, toteaa asuntomyyjä Tuija Lundberg Skanska Kodeista.

Libreton autohalliin tulee 23 autopaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina. Talon arvioitu valmistumisaika on alkuvuosi 2017.

Lutakon aikaisempien rakennusvaiheiden aikana Skanska on toteuttanut alueelle yli 900 asuntoa.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, asuntomyyjä Tuija Lundberg, puh. 040 520 5779, tuija.lundberg[at]skanska.fi

Skanska Talonrakennus Oy, yksikönjohtaja Jorma Mustakangas, puh. 0400 672 617, jorma.mustakangas[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.