c

Skanska Rakennuskone on nyt Skanska Konevuokraus

Lehdistötiedotteet 24.4.2015 8.06 CET

Skanska Rakennuskone Oy:n uusi markkinointi- ja aputoiminimi on Skanska Konevuokraus. ”Nimenä Skanska Konevuokraus kuvaa meitä aiempaa paremmin ja pitää sisällään vuokrausliiketoimintamme asiakaspalvelulupauksen”, toimitusjohtaja Tommi Lyytinen sanoo.

”Panostamme jatkossa entistä enemmän konevuokrauspalveluihin. Avaamme mm. nyt tänä keväänä Espooseen uuden toimipisteen, joka tulee palvelemaan kaikkia pääkaupunkiseudun rakentajia. Uudesta toimipisteestämme asiakas saa kaiken tarvitsemansa kalustopalvelun, käsityökaluista aina torninosturiin. Palvelukonseptiimme kuuluu vuokrattavien koneiden lisäksi kalustosuunnitelmat, kuljetukset, asennukset sekä laitteiden käyttö- ja ylläpitohuolto”, Lyytinen jatkaa.

Skanska Konevuokraus tarjoaa uusia ratkaisuvaihtoehtoja rakentajien kalustokysymyksiin. Skanska Konevuokrauksen vahvuutena on kouliintunut ja ammattitaitoinen palveluhenkilöstö, joka tekee jatkuvasti töitä ammattilaisrakentajien kanssa ja tuntee asiakaskuntansa tarpeet erittäin hyvin. 

”Panostamme erityisesti kalustoon ja palveluosaamiseen. Työturvallisuus on keskeinen osa palvelukonseptiamme, se kulkee käsi kädessä laadun ja kaluston huoltotoimen kanssa”, Lyytinen kertoo.

Lisätietoja:

Skanska Konevuokraus, toimitusjohtaja Tommi Lyytinen, p. 040 527 4024, tommi.lyytinen[at]skanska.fi

Skanska Oy, tiedottaja Pauliina Muukka, puh. 040 680 4977, pauliina.munukka[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.

www.skanskakonevuokraus.fi

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

www.facebook.com/skanskafinland

www.skanska.fi/blogit