c

Skanska ja Uudenmaan ELY-keskus sopimukseen tiemerkinnöistä

Lehdistötiedotteet 2.4.2015 8.15 CET

Skanska ja Uudenmaan ELY-keskus ovat allekirjoittaneet nelivuotisen palvelusopimuksen tiemerkinnöistä itäisen Uudenmaan alueella. Sopimus koskee vuosia 2015−2018.

Sopimus kattaa tiemerkintöjen ylläpidon sekä uusien päällysteiden maali- ja massamerkinnät. Sopimusalue sijaitsee itäisellä Uudellamaalla maantien 130 itäpuolella, ja siihen kuuluu lisäksi alueita Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Sopimuksen ulkopuolelle jäävät Kehä III ja sen sisäpuolella oleva tiestö. Skanska on aikaisemminkin toteuttanut tiemerkintäurakoita osalla nyt solmitun sopimuksen alueista.

Skanska aloittaa tiemerkintöjen ylläpitotyöt toukokuun 2015 alussa.

”Tiemerkinnät ovat tärkeässä roolissa päivittäisen liikenteen turvallisuudessa ja sujuvuudessa. ELY-keskuksen näkökulmasta odotukset ovat korkealla tulevien vuosien yhteistyön suhteen. Skanska on osoittanut hyviä otteita toimiessaan Varsinais-Suomen alueella vastaavan sopimuksen päätoteuttajana”, sanoo projektipäällikkö Tuomas Vasama Uudenmaan ELY-keskuksesta.

Lisätietoja:

Uudenmaan ELY-keskus, projektipäällikkö Tuomas Vasama, puh. 040 504 8713, tuomas.vasama[at]ely-keskus.fi

Skanska Asfaltti Oy, työpäällikkö Antti Hietakangas, puh. 040 137 5110, antti.hietakangas[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.