c

Aviabulevardi I ja II

  • Aviabulevardi I
  • Aviabulevardi I
  • Aviabulevardi I
  • Aviabulevardi I
  • Aviabulevardi II
  • Aviabulevardi II
  • Aviabulevardi II

Aviapoliksen alue Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä on pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvava työpaikkakeskittymä. Keskeisellä paikalla Aviapoliksessa, aivan Kehäradan aseman päällä, sijaitsevat Aviabulevardi-toimistotalot ja Clarion-hotelli, jotka muodostavat yhdessä koko alueelle keskiön, joka houkuttelee ennen kaikkea kansainvälisiä yrityksiä ja paljon työssään matkustelevia.

Aviapolikseen maaliskuussa 2016 valmistuneessa Aviabulevardi I -toimistotalossa on noin 9 000 neliömetriä moderneja toimistotiloja. Vierelleen se saa syksyllä 2018 Aviabulevardi II:n, johon valmistuu noin 8 000 neliömetriä toimistotiloja. Aviabulevardit ovat monikäyttäjätoimistotaloja, jotka tarjoavat yrityksille monipuolisen ja joustavan tilan toimia. Tilat ovat helposti muunneltavissa yritysten tarpeiden mukaisesti, minkä lisäksi yrityksillä on mahdollisuus valita juuri itselleen sopivat toimisto-, järjestelmä-, ravintola- ja kiinteistöpalvelut. Tilat tukevat tiimityöskentelyä, mutta mahdollistavat tarvittaessa myös työskentelyn omassa rauhassa.

Kultatason LEED-ympäristösertifioitu monitilatoimisto

Aviabulevardi I on Suomen ensimmäinen tiukentuneen LEED-serfitikaatin saanut toimistotalo ja Aviabulevardi II:lle tavoitellaan myös kultatason sertifikaattia. Aviabulevardi I:n kultatason ympäristösertifikaatin takana ovat muun muassa energiankäytön tehokkuus, hyvät joukkoliikenneyhteydet sekä rakentamisen aikana hyvin suunniteltu jätteiden lajittelu ja kierrätys. 

Toimistotaloihin sijoittuville yrityksille rakennuksen ympäristö- ja energiatehokkuuden hyödyt näkyvät kustannussäästöinä muun muassa erinomaisen sisäilmanlaadun, energiatehokkuuden, yleisen viihtyvyyden ja tehokkaan tilasuunnittelun ansiosta. Rakennuksien energialuku eli E-luku on neljänneksen alle rakennusmääräysten edellyttämän tason. Energiankäyttöä Aviabulevardi-toimistotaloissa tehostavat esimerkiksi ilmanvaihdon ja valaistuksen ohjaaminen läsnäoloantureilla.

Taustalla vankka kokemus toimistotalojen suunnittelusta ja rakentamisesta

Skanskalla on vahva kansainvälinen kokemus toimistotalojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Aviabulevardi II on Suomessa Skanskan toimitilaprojektikehitysyksikön kuudes toimistoprojekti. Hankkeista LEED-platinatason sertifioituja ovat Lintulahdenvuori Helsingin Sörnäisissä sekä Mannerheimintien ja Hakamäentien kulmassa sijaitsevan Manskun Rastin kaksi toimistotaloa. Aviabulevardi II:n lisäksi parhaillaan rakenteilla on K6-toimistotalo Helsingin Sörnäisissä.Aviabulevardit ovat Skanskan kehittämiä ja rakennuttamia toimistotaloja.

Skanska ja Lentoasemakiinteistöt Oyj aloittivat Aviapoliksen aloituskorttelin kehittämisyhteistyön jo vuonna 2012. Varsinaisten rakennustöiden pariin Skanska pääsi vuonna 2015.

Jaa

Etsi referenssiprojekteja

Referenssiprojektien määrä

loading
Kansainväliset projektit