c

Aviabulevardi II

Aviapolis, Vantaa

Visualisointi vaaleapintaisesta Aviabulevardi II-toimitalosta Aviapoliksessa
1 / 8 Aviabulevardi II, visualisointi
Visualisointi Aviabulevardi II-toimitalon aulasta ja ravintola-alueesta
2 / 8 Aviabulevardin aula ja ravintola-alue
Visualisointi seitsemännen kerroksen kattoterassista
3 / 8 Aviabulevardin saunallinen kattoterassi
Visualisointi seitsemännestä kerroksesta, jossa on kattoterassin lisäksi sauna pesutiloineen sekä kaksi varattavaa neuvottelutilaa
4 / 8 Aviabulevardin varattavat neuvottelutilat ja sauna ovat ylimmässä kerroksessa
Visualisointi Aviabulevardi II:n monitilatoimistosta
5 / 8 Kuudennen kerroksen monitilatoimisto, visualisointi
Visualisointi Aviabulevardi II:n kaksikerroksisesti showroom-tilasta
6 / 8 Aviabulevardin näyttävä showroom, visualisointi
Visualisointi yönäkymistä lentokentältä Aviabulevardin toimistotaloille
7 / 8 Aviabulevardin toimistot sijaitsevat lentokentän vieressä, visualisointi
Aviabulevardin ylimpiä kerroksia visualisointuna iltahämärällä
8 / 8 Aviabulevardin näyttävä julkisivu, visualisointi

Asiantuntijan asemapaikka

Aviabulevardissa yhdistyy kaikki mitä kansainvälinen yritys voi kaivata. Sijainti takaa, että liikut helposti niin Suomessa kuin kotimaan rajojen ulkopuolellakin. Kehäradan juna-asema sekä bussipysäkit ovat vieressä ja autoilevia varten on ulkopaikoitusta. Vierestä löytyy hotelli sekä valtava valikoima yritys- ja yksityispalveluja. 

Aviabulevardi II:seen tulee noin 8 000 neliömetriä modernia toimistotilaa, joka palvelee joustavuudellaan kaikenkokoisia yrityksiä. Erityisesti tilat suunnitellaan myynti- ja asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin ja tiloja voidaan muunnella asiakkaan toiveitten mukaisesti. Toimistotaloihin on suunnitteilla myös monipuoliset ja kattavat yhteiset palvelut, joiden ansiosta sinun on helpompi unohtaa rutiinit ja keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Aviabulevardi II toimistotalo rakennetaan LEED (Leadership in Energy and Environment Design) – ympäristösertifioinnin ehdoin. Rakennuksen ympäristö- ja energiatehokkuuden hyödyt konkretisoituvat yrityksille energiankulutuksen vähentymisenä, kustannussäästöinä ja imagohyötyinä. Aviabulevardissa mm. hyödynnetään geoenergiaa* rakennuksen lämmityksessä ja viilennyksessä. Katolle asennetaan myös maksimimäärä aurinkopaneeleita kattamaan osa kiinteistön sähkönkulutuksesta.

Tilat

Yhdessä kerroksessa on n. 1 200 neliömetriä vuokrattavaa alaa, joka voidaan tarvittaessa jakaa jopa neljään osaan. Kiinteistön yleisiä tiloja ovat sisääntulokerroksen ravintola, ylimmän kerroksen kaksi neuvottelutilaa sekä kattoterassilla oleva skandinaavinen edustussauna. Nämä tilat ovat varattavissa myös talon ulkopuolisille käyttäjille.

Aviabulevardissa on myös näyttävä yli seitsemän metriä korkea tila, joka sopii erinomaisesti showroomiksi. Tilaan on oma sisäänkäynti sekä laajennusmahdollisuus parven kautta.

Rakennuksen kaikki tilat taipuvat niin perinteiseksi huonekonttoriksi kuin dynaamiseksi avotilaksi, tai näiden yhdistelmäksi. Hyvin suunniteltu työympäristö tukee yrityksen liiketoimintaa ja luo hyvinvointia ja tehokkuutta.

Skanskalla on vahva kansainvälinen kokemus erilaisten monitilaratkaisujen suunnittelusta. Autamme teitä löytämään yrityksenne ja työntekijöittenne kannalta parhaimmat ratkaisut tilasuunnittelussa. Kysy meiltä näkemystä!

Sijainti

Aviabulevardi II sijaitsee kävelymatkan päässä Kehäradan Aviapolis-aseman pohjoisesta sisäänkäynnistä. Pääset toimistoltasi parissa minuutissa Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentokentälle ja siitä lentäen maailmalle. Liikut yhtä helposti myös kotimaan rajojen sisällä. Juna vie sinut rivakasti Helsingin keskustaan ja sujuvasti muualle Suomeen. Viereistä Kehä III:sta eli E18-tietä autolla pääsee sujuvasti niin Vuosaaren satamaan kuin miljoonakaupunki Pietariin. Ei ihme, että Aviapoliksen alueella toimii jo nykyisin yli 1 000 yritystä, joissa työskentelee noin 35 000 henkilöä.

Toimistojen lisäksi alueelle tullaan rakentamaan liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja. Aviabulevardin toimistojen naapurista löytyy jo nyt hotelli Clarion. Aviapoliksen seudun monipuolinen kehittäminen takaa myös palveluiden laajan saatavuuden.

*Geoenergia on uusiutuvaa maahan varastoitunutta auringon energiaa, jota saadaan energiakaivojen avulla kallioperästä ja maan pintakerroksesta. Geoenergiaa hyödynnetään rakennuksen lämmityksessä ja viilennyksessä ja se on ympäristöystävällinen, riippumaton ja taloudellisesti kannattava valinta.

Jaa
Päivitetty: 16.5.2017

osuma(a) (9)