c

Skanska laajentaa Lidlin jakelukeskuksen varastoa

Lehdistötiedotteet 21.2.2014 8.15 CET

Skanska ja Lidl Suomi Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen Lidlin Laukaan jakelukeskuksen korkeavaraston laajennuksesta. Skanskalla on samaan aikaan menossa myös jakelukeskuksen pohjoispäässä pakkasvaraston ja teknisten tilojen laajennus.

Korkeavaraston laajennuksen pinta-ala on 9 350 bruttoneliömetriä, ja se sijaitsee logistiikkarakennuksen eteläpäässä.

”Rakentaminen alkaa välittömästi, ja työt käynnistyvät laajennusalueen tontin raivauksella. Laajennusosa valmistuu marraskuun lopussa 2014. Hanke työllistää enimmillään työmaalla 30 henkilöä ja suunnittelussa, esivalmistelussa ja logistiikassa saman verran”, sanoo työpäällikkö Seppo Leinonen Skanska Talonrakennuksesta.

”Asiakasmäärien kasvaessa tarvitsemme edelleen lisäkapasiteettia myös logistiikkaan. Lisätila tulee tarpeeseen”, Lidl Suomen kehitysjohtaja Mathias Kivikoski kertoo.

Lidlin Laukaan jakelukeskus on Skanskalle hyvin tuttu entuudestaan, sillä Skanska rakensi sen vuonna 2004 ja on laajentanut sitä vuonna 2009. Parhaillaan Skanska on toteuttamassa jakelukeskuksen 3 600 bruttoneliömetrin suuruisen pakkasvaraston ja 800 bruttoneliömetrin teknisten tilojen laajennusta sekä muutostöitä jakelukeskuksessa.

Lisäksi Skanska on rakentanut ja laajentanut myös Lidlille Janakkalan jakelukeskuksen ja 45 myymälää ympäri Suomen. Parhaillaan Skanska on rakentamassa Espoon Kauklahteen Lidl-myymälää, joka avataan lokakuun 2014 lopussa.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, työpäällikkö Seppo Leinonen, puh. 040 534 6784, Contact

Skanska Oy, tiedottaja Pauliina Munukka, puh. 040 680 4977, Contact

Lidl Suomi Ky, viestintävastaava Pilvi-Sisko Riikonen, puh. 09 234 564 00, Contact


Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2013 oli noin 798 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 190.

www.twitter.com/skanskafinland