c

Skanska rakentaa Vantaan Jokivarteen hoivakodin

Lehdistötiedotteet 3.9.2013 11.30 CET

Vantaan Jokivarteen Sorvatielle nousee Skanskan rakentamana uusi 45 asunnon hoivakoti. Hoivakodin tilaaja on Suomen Palveluasunnot Oy, ja sen palveluista vastaa Attendo Oy.

Sorvatiellä sijaitsi aikaisemmin vanha 15 asunnon palvelutalo, joka on purettu uuden rakennuksen tieltä. Uuden, 2 650 bruttoneliömetrin kokoisen hoivakodin rakennustyöt ovat käynnissä, ja ne valmistuvat kesäkuussa 2014.

”Vanha talo ei vastannut enää nykyajan vaatimuksia. Pystymme huolehtimaan asiakkaistamme paremmin uusissa tiloissa. Hoivakodin asukkaiksi tulee ikäihmisiä ja muita muistisairaita, joille tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa ja aktiivista kuntoutusta”, kertoo aluejohtaja Christina Varsamäki Attendolta.

 

Lisätietoja:

Attendo Oy, aluejohtaja Christina Varsamäki, puh. 043 826 3902, Contact

Skanska Talonrakennus Oy, työpäällikkö Ismo Uusimäki, puh. 040 592 3466, Contact

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, Contact

www.twitter.com/skanskafinland

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 980 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 460.

 

Attendo Oy on Suomen johtava sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Se on osa Attendo-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurimpia hoivapalvelujen tuottajia. Attendo tuottaa palveluja noin 60 terveysasemalle ja suun terveydenhuollon yksikölle. Attendo vastaa myös lähes 100 hoivakodista ympäri maata. Yrityksen palveluita ovat perusterveydenhuollon palvelukokonaisuudet, päivystyspalvelut, terveydenhuoltoalan henkilöstöpalvelut sekä vanhusten palveluasuminen. Attendo-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 914 miljoonaa euroa, josta Suomen osuus on noin 325 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee 13 000 terveydenhuollon ammattilaista.