c

Skanska voitti Keski-Suomen alueellisen työturvallisuuskilpailun yrityssarjan jo toisen kerran peräkkäin

Lehdistötiedotteet 26.11.2014 13.45 CET

Skanska Talonrakennus Oy voitti Keski-Suomen rakennusalan alueellisen, puolentoista vuoden aikana käydyn työturvallisuuskilpailun jo toisen kerran peräkkäin. Kilpailussa palkitaan työmaita ja yrityksiä, joissa työturvallisuusasiat on hoidettu esimerkillisellä tavalla.

Kilpailun järjesti Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piiri ry:n aluetoimisto. Työturvallisuus kilpailuun osallistuneiden työmaiden arvioinnista vastasivat Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) työsuojelun vastuualueen tarkastajat. Kilpailuaika oli 1.7.2013–31.12.2014. Yrityksiä ja työmaita arvioitiin TR-mittauksella, joka on alan yleisesti käyttämä työturvallisuusmittari.

Skanska Talonrakennus Oy oli paras yrityssarjassa. Skanska Talonrakennuksen Keski-Suomen alueille tehtyjen työmaiden TR-mittausten taso oli erityisen korkea: 99 pistettä sadasta.

Voitto julkistettiin ja kunniakirja luovutettiin tiistaina 25.11. RT:n aluekokouksessa Laajavuoressa.

”On oleellista, että työmailla on riittävä työnjohto, työnjohdosta ja sen jaksamisesta huolehditaan jatkuvasti lisääntyneen työkuorman vuoksi. Toisaalta jokaisen pitää myös itse olla hereillä liiallisen työmäärän välttämiseksi”, totesi ylitarkastaja Janne Hokkanen AVI:sta palkintojenjakotilaisuudessa.

”Palkinto on osoitus pitkäjänteisestä ja tinkimättömästä yhteistyöstä, jota työturvallisuuden eteen on tehty. Palkinto kuuluu yhteisesti kaikille meidän työmaillamme työskenteleville. Työturvallisuustyö jatkuu joka päivä ja tavoitteena on, että jokainen pääsee kotiin Skanskan työmailta terveenä läheistensä luo”, sanoo Skanskan projektipäällikkö ja työsuojelupäällikkö Jukka-Pekka Päivinen.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, projektipäällikkö, työsuojelupäällikkö Jukka-Pekka Päivinen, puh. 040 770 8913, jukka-pekka.paivinen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, ylitarkastaja Janne Hokkanen, puh. 02 9501 865, janne.hokkanen[at]avi.fi