c

Skanska on käynnistänyt 45 loma-asunnon rakentamisen Holiday Club Katinkulta -kylpylähotellin yhteyteen Vuokatissa

Lehdistötiedotteet 28.8.2013 7.15 CET

Skanska on aloittanut Sotkamon Vuokatissa Holiday Club Resorts Oy:lle 45 loma-asunnon rakentamisen. Loma-asunnot valmistuvat aivan Holiday Club Katinkulta -kylpylähotellin ja golfkentän viereen.

Asunnot rakennetaan kolmikerroksiseen uudisrakennukseen, jonka laajuus on 4 200 bruttoneliömetriä. Asunnot valmistuvat kesällä 2014.

Vuokatista löytyvät kylpylähotellin ja golfkentän lisäksi hyvät ulkoilumaastot, eräsafaritarjontaa ja laskettelukeskus, ja se kilpailee Lapin hiihtokeskusten kanssa lomailijoiden suosiosta Etelä-Suomesta käsin hyvin saavutettavalla sijainnillaan.

Skanskan rakensi vuonna 2012 myös Holiday Club Villas Katinkullan loma-asuntokohteen ensimmäisen vaiheen, johon kuuluu 91 lomahuoneistoa.

”Loma-asuntojen lisärakentamiselle Katinkultaan on kova tarve. Tarvitsemme sekä Villas- että viikko-osakehuoneistoja, ja näitä molempia tulee nyt rakennettavaan taloon. On siis hienoa, että olemme voineet käynnistää hankkeen. Loma-asuntokohteemme ensimmäisen vaiheen lopputulos on erittäin laadukas, ja yhteistyömme Skanskan kanssa on sujunut hienosti, kustannustehokkaasti ja aikataulussa”, luonnehtii Holiday Club Resorts Oy:n Villas-toiminnasta vastaava johtaja Tapio Anttila

 

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, aluejohtaja Sakari Jämsä, puh. 040 835 1330, Contact

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, Contact

Holiday Club Resorts Oy, johtaja Tapio Anttila, puh. 030 687 0185, Contact

 

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 980 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 460.

 

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Yrityksen omistajia ovat yhtiön toimiva johto, Varma, Suomen Teollisuussijoitus Oy, Fennia-konserni, Ilmarinen ja ryhmä suomalaisia yksityissijoittajia. Yritys on perustettu vuonna 1986 ja 31.3.2006 asti se toimi nimellä Holiday Club Finland Oy. Tilikaudella 2011–12 konsernin liikevaihto oli 121 miljoonaa euroa. ja sen palveluksessa oli 776 henkilöä.

Holiday Club Resorts Oy:llä on 32 lomakohdetta ja yli 1 300 korkeatasoista loma-asuntoa. Suomessa loma-asuntoja on 24 eri paikkakunnalla. Seitsemässä on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli. Kahdeksan kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla.