c

Skanska vuokraa toimistotilat Ruokakeskolle Ruskeasuolta

Lehdistötiedotteet 19.12.2013 9.15 CET

Skanska CDF Oy on solminut vuokrasopimuksen Ruokakeskon kanssa Neptunin vapaista tiloista. Neptun sijaitsee Manskun Rasti –toimistokorttelissa Skanskan pääkonttori Skanskatalon naapurissa Mannerheimintien ja Hakamäentien kulmauksessa, erinomaisella paikalla liikenteen solmukohdassa.

Neptunin vapaat tilat siirtyvät Ruokakeskon hallintaan 1.1.2014, ja keskolaiset muuttavat Ruskeasuolle vaiheittain alkuvuoden aikana. Vuokrattu toimiston ala on noin 5 800 m².

Manskun Rastissa Ruskeasuolla sijaitsevaan Neptuniin muuttaa noin 300 henkilöä, jotka työskentelevät Ruokakesko Oy:n, Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy:n ja Vähittäiskaupan Takaus Oy:n palveluksessa Satamakatu 3:ssa ja Ankkurikatu 5:ssa. 

”On hienoa saada Ruokakesko vuokralaiseksi ja naapuriksemme Manskun Rastiin. Erityisen ilahduttavaa oli neuvottelujen aikana todeta, että työmme modernien ja ekotehokkaiden toimitilojen kehittäjänä ja rakentajana tuo lisäarvoa myös vuokralaisen näkökulmasta”, sanoo Skanska CDF Oy:n toimitusjohtaja Jorma Lehtonen.

Lisätietoja:

Skanska CDF Oy, toimitusjohtaja Jorma Lehtonen, p. 0500 708 222, Contact

Ruokakesko Oy, johtaja Juhani Rontu, Kauppapaikat ja kiinteistöt, p. 010 53 23046, Contact

Skanska Oy, tiedottaja Pauliina Munukka, p. 040 680 4977, Contact

 

Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä.

Skanska Commercial Development Finland (Skanska CDF Oy) on osa Skanskan pohjoismaista toimitilaprojektikehitysyksikköä Skanska Commercial Development Nordicia. Se toimii aloitteentekijänä, kehittäjänä ja sijoittajana toimitilaprojekteissa: toimistorakennuksissa sekä logistiikka- ja liiketiloissa.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 980 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 460.