c

Skanskalle voittoja Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa

Lehdistötiedotteet 28.2.2014 9.50 CET

Skanska Talonrakennus Oy on voittanut isojen talonrakennusyritysten sarjan ja Skanska Infra Oy infra-alan yritysten sarjan Uudenmaan alueen Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailussa. Lisäksi infra-alan työmaista turvallisimpana palkittiin Skanska Infra Oy:n Mäntymäki-Vallila viemäritunneli.

”Kiitokset kaikille hienosti tehdystä turvallisuustyöstä. On mahtavaa nähdä, että ponnistelumme yhä paremman turvallisuustason eteen huomioidaan myös talon ulkopuolella.  Tästä on hyvä jatkaa kuluvaa vuotta eteenpäin”, yksikön päällikkö Tero Pyssysalo Skanska Infra Oy:stä sanoo.

”Tämä on osoitus siitä pitkäjänteisestä työstä, mitä Skanskassa on työturvallisuuden eteen tehty”, aluejohtaja Vesa Tähti Skanska Talonrakennus Oy:stä sanoo.

Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailussa palkittiin vuoden 2013 parhaat yritykset, rakennuttajat ja työmaat. Kilpailun järjestivät Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri, Infra ry, Rakennusliitto, Ammattiliitto PRO, Etelä-Suomen aluehallintovirasto/työsuojelun vastuualue, Työturvallisuuskeskus ja RAKLI ry. Palkinnot jaettiin Helsingissä 26.2.2014.

Skanska on tehnyt jo pitkään työtä työturvallisuuden edistämiseksi. Skanskan maailmanlaajuinen työturvallisuusviikko järjestetään toukokuussa 2014 kymmenettä kertaa, ja olemme kutsuneet myös muut suuret rakennusalan yritykset osallistumaan teemaviikkoon.

Lisätietoja:

Skanska Oy, tiedottaja Pauliina Munukka, puh. 040 680 4977, Contact