c

Tilaa Skanskan lehdistötiedotteet sähköpostiisi ja kännykkääsi

Lehdistötiedotteet 23.10.2013 11.15 CET

Voit tilata Skanskan viimeisimmät lehdistötiedotteet Suomesta ja maailmalta sähköpostiisi tai tekstiviestinä kännykkääsi.

Skanskassa on otettu käyttöön uusi, maailmanlaajuinen tiedotejakelupalvelu, jonka kautta saat tilattua ajankohtaisia uutisia Skanskasta. Uusi palvelu korvaa vanhan Skanska Hub -palvelun.

Hubin tiedotteiden tilaajat eivät automaattisesti ole siirtyneet uuteen palveluun juridisista syistä. Jos olet aiemmin tilannut uutisia Hubin kautta, olet saanut viestiä uudesta palvelusta sähköpostiisi tai tekstiviestinä, ja sinua on pyydetty luomaan uudet käyttäjätunnukset.

Kirjautuminen palveluun

Kirjautuessa sinun täytyy luoda itsellesi tili ja lisätä vähintään sähköpostiosoitteesi. Lisäksi voi jättää palveluun kännykkänumerosi, jolloin saat uutisista tiedon tekstiviestinä.

Asetuksista voit valita uutisia Skanskan kaikista toimintamaista.

Kirjaudu tästä palveluun: www.skanska.com/subscription

 

Mistä muualta voit seurata Skanskaa?

Julkaisemme Skanska Suomen lehdistötiedotteet myös Twitterissä. Löydät meidät Twitteristä: www.twitter.com/skanskafinland.

Lisäksi voit tilata kerran kuussa ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen "Ajankohtaista Skanskasta". Uutiskirjeessä kerromme eri toimialojemme ajankohtaisia kuulumisia sekä voit tutustua uusiin hankkeisiimme ja muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.Tilaa uutiskirje: www.skanska.fi/skanskan-uutiskirje

Tutustu myös Skanskan blogeihin www.skanska.fi/blogit ja Facebook-sivuihin www.facebook.com/skanskafinland.

Voit seurata globaalia Skanskaa sosiaalisessa mediassa: www.facebook.com/skanska, www.twitter.com/skanskagroup, www.linkedin.com/company/skanska.