c

Taide värittää Skanskan työmaa-aitoja Espoon Leppävaarassa

Lehdistötiedotteet 1.2.2013 8.07 CET

Ruusutorpan koulun neljäsluokkalaiset ideoivat Skanskan työmaa-aidan ilmeen Espoon Leppävaarassa.

Ruusutorpan koulun neljäsluokkalaiset ideoivat Skanskan työmaa-aidan ilmeen Espoon Leppävaarassa.

Espoon Ruusutorpan koulun viisikymmentä neljäsluokkalaista olivat mukana ideoimassa ja maalaamassa Skanskan työmaa-aitaa koulun lähellä sijaitsevalle rakennustyömaalle”, kertoo 4H-luokan opettaja Hanna Caselius Ruusutorpan koulusta. ”Oppilaiden kanssa on pohdittu kaupungin vaiheita ja kaupungistumista – miten rakentaminen muuttaa asuinympäristöä, entä miltä kaupunki näyttää valmiina? Taideseinän ideaksi nousi palapeli. Koulun ympäristökin on täynnä erilaisia paloja, joista yhdessä muodostuu oppilaiden kotiseutu”, hän jatkaa.

Taideseinäaita sijaitsee Espoon Leppävaarassa  As. Oy Espoon Amalian ja Emilian työmaalla, osoitteessa Puuportti 2. Skanska toimi urakoitsijana Ruusutorpan koulun rakennushankkeessa, koulu valmistui vuonna 2002.

”Rakennustyömaa ja -aita ovat näkyvä osa lähiympäristön katukuvaa. Lasten ja nuorten taideteokset tuovat väriä ja iloista ilmettä työmaa-aitoihin ja rakentavat hyvää vuorovaikutusta rakennustyömaan ja naapuruston kanssa”, kertoo markkinointipäällikkö Tuula Kurki Skanska Kodeista.

Aikaisemmin Skanskan työmaille on tehty taidetta muun muassa Vantaalla, Kirkkonummella ja Kauniaisissa.

Leppävaaran Amaliaan ja Emiliaan on rakenteilla yhteensä 68 asuntoa, jotka valmistuvat loppuvuodesta 2013. 

 Lisätietoja: Skanska Kodit, markkinointipäällikkö Tuula Kurki, puh. 050 568 9098, Contact