c

Skanska toteuttaa Riihimäen jätevedenpuhdistamon saneeraus- ja laajennustyöt

Lehdistötiedotteet 13.3.2013 12.00 CET

Skanska toteuttaa Riihimäen jätevedenpuhdistamon saneeraus- ja laajennustyöt. Urakkaan kuuluvat myös puhdistamoon tulevat koneistot, laitteet ja sisäiset putkistot.

 

 Laajennustyöt sisältävät muun muassa uuden esikäsittelyn, sakokaivolietteen vastaanoton, ilmastusaltaat kompressoriasemineen, suodatinrakennuksen sekä henkilöstön sosiaalitilarakennuksen. Saneeraustöihin sisältyy laitteistojen uusimista sekä vanhojen prosessirakennusten pintasaneerauksia.

 Jätevedenpuhdistamo on toiminnassa koko rakennustyön ajan. Parhaillaan ovat käynnissä laajennusosan pohjatyöt sekä paalutus- ja stabilointityöt.

 Valmistuttuaan laajennusosa tulee pääosin korvaamaan vanhan puhdistamon. Työt valmistuvat kokonaisuudessaan vuoden 2014 loppuun mennessä.

 Skanska on viime vuosina toteuttanut myös esimerkiksi Mussalon jätevedenpuhdistamon laajennuksen ja saneerauksen Kymen Vesi Oy:lle, Påttin jätevedenpuhdistamon esiselkeytysurakan Vaasan Vesi O:lle, Kariniemen jätevedenpuhdistamon Lahti Aqua Oy:lle sekä Hopeaniemen jätevedenpuhdistamon koneistourakan Kokkolan Vesi Oy:lle.

 Lisätietoja:

 Skanska Infra Oy, aluejohtaja Ari Huovila, puh. 050 465 6119, Contact

 Skanska Oy, tiedottaja Heli Niemi, puh. 040 500 1246, Contact