c

Skanska rakentaa Rovaniemen lentokentän läheisyyteen uusia tiloja Europcarille ja Falckille

Lehdistötiedotteet 7.8.2014 7.30 CET

Skanska on aloittanut uusien toimitilojen rakentamisen Europcar autovuokraamon ja Falck hinaus- ja tiepalvelun käyttöön Rovaniemen lentokentän kupeeseen. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu kaksi muuta vuokrattavaa tilaa.

Rakennuttajana hankkeessa toimii KOy Aviakaari. Projektiin kuuluu noin 1 500 bruttoneliömetriä lämmintä hallitilaa sekä kaksi autokatosta, joiden koko on yhteensä noin 500 bruttoneliömetriä.

Maanrakennustyöt tontilla on jo tehty, ja varsinainen Skanskan rakennusurakka on käynnistynyt. ”Autojen pesuhalli ja pesuhallin puoleinen hallitila ovat käyttövalmiina ja piha asfaltoituna marraskuun lopussa 2014”, kertoo yksikönjohtaja Vesa Mattanen Skanskalta. Koko rakennusurakka valmistuu tammikuussa 2015.

Hanke työllistää noin kymmenen Skanskan omaa henkilöä sekä aliurakoitsijoita.

Lisätietoja:

Europcar, toimitusjohtaja Jussi Holopainen, puh. 0400 690 136, jussi.holopainen[at]europcar.fi

Skanska Talonrakennus Oy, tulosyksikön johtaja Vesa Mattanen, puh. 0400 295 601, vesa.mattanen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2013 oli noin 798 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 190.