c

Hannu Tomperi Skanska Infran toimitusjohtajaksi, Tommi Lyytinen Skanska Rakennuskoneen toimitusjohtajaksi

Lehdistötiedotteet 26.2.2013 9.10 CET

Hannu Tomperi on nimitetty Skanska Infra Oy:n toimitusjohtajaksi ja infrarakentamisen toimialajohtajaksi. Tomperista tulee myös Skanska Oy:n johtoryhmän jäsen. Tommi Lyytinen on nimitetty Skanska Rakennuskoneen toimitusjohtajaksi. Molemmat nimitykset astuvat voimaan 1.3.2013 alkaen.

Hannu Tomperi raportoi Skanska Oy:n toimitusjohtajalle Kenneth Nilssonille.  ”Edellisissä tehtävissään Skanska Rakennuskone Oy:n ja Skanska Asfaltti Oy:n toimitusjohtajana Hannu Tomperi on voimakkaasti kehittänyt näiden yksiköiden toimintaa ja osoittanut, että hänellä on erinomaiset johtamistaidot. Uskon, että Skanska Infran toiminta etenee oikeaan suuntaan Hannun johtamana”, toteaa Nilsson.

Skanska Infra Oy:n toimitusjohtajana Hannu Tomperin edeltäjänä toiminut Juha Heinonen jatkaa työtään Skanskan palveluksessa. Jatkossa Heinonen keskittyy kansainväliseen hankintaan Suomessa ja Virossa.

Skanska Rakennuskoneen toimitusjohtajaksi nimitetty Tommi Lyytinen on aikaisemmin työskennellyt Rakennuskoneen palveluksessa kehityspäällikkönä. Uudessa tehtävässään hän raportoi Skanska Oy:n varatoimitusjohtajalle Tuomas Särkilahdelle.

”Tommi Lyytinen on osoittanut kykynsä ja osaamisensa Skanskan strategisesti tärkeän konevuokrausliiketoiminnan parissa. Liiketoimintaa on kehitetty entistä paremmin vastaamaan erilaisten asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Olen vakuuttunut siitä, että Tommi jatkaa tätä kehitystyötä uudessa tehtävässään”, toteaa Tuomas Särkilahti.

 

Lisätietoja:

Skanska Infra Oy:n nimitys: Skanska Oy, toimitusjohtaja Kenneth Nilsson, puh. 040 672 5400, Contact

Skanska Rakennuskone Oy:n nimitys: Skanska Oy, varatoimitusjohtaja Tuomas Särkilahti, puh. 040 560 2103, Contact