c

Skanska rakentaa uuden K-supermarketin Savonlinnan Kellarpeltoon

Lehdistötiedotteet 16.10.2014 10.00 CET

Skanska rakentaa Ruokakesko Oy:n käyttöön Savonlinnan Kellarpeltoon, Aholaidantielle uuden K-supermarketin. Rakennustyöt alkavat tänä syksynä ja kauppa avataan syksyllä 2015.

K-supermarket toteutetaan K-rautakauppiaiden Matti ja Olli Naumasen kiinteistöyhtiön, Kiinteistö Oy Naumasen omistukseen. Kesko tulee rakennukseen vuokralaiseksi pitkäaikaisella vuokrasopimuksella.

K-supermarket sijoittuu hyvälle paikalle valtatie 14 tuntumaan ja Kellarpeltoon johtavan tien varteen. Kauppa tulee olemaan kooltaan 1 700 kerrosneliömetriä ja myyntiala 1 012 neliömetriä. Parkkipaikkoja kaupan pihalle tulee 150. Hankkeen kokonaisinvestointi on yli neljä miljoonaa euroa.

”Uuden K-supermarketin tilat tulevat olemaan yli kolme kertaa suuremmat nykyisiin K-market Kellartorin tiloihin verrattuna. Kaupan näkyvyys ja saavutettavuus paranevat oleellisesti, joten pystymme palvelemaan Kellarpellon lisäksi paremmin myös Pihlajaniemen asukkaita samoin kuin valtatie 14 käyttäjiä”, sanoo Keskon Järvi-Suomen aluejohtaja Jari Kuosmanen.

”Hanke on erittäin tervetullut Savonlinnan seudulle, koska uudisrakentamista on alueella vähän. Työmaa tulee työllistämään noin 10−20 henkilöä”, kertoo yksikönjohtaja Petri Laukkanen Skanskasta.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, yksikönjohtaja Petri Laukkanen, puh. 050 400 3309, petri.laukkanen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 3743070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Kesko Järvi-Suomi, aluejohtaja Jari Kuosmanen, puh. 050 368 7980, jari.a.kuosmanen[at]kesko.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2013 oli noin 798 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 190.

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

K-supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, joissa on laajat ja monipuoliset tuoretuotevalikoimat. Ketjun myymälät on suunniteltu siten, että asiointi niissä on helppoa ja miellyttävää. K-supermarketien ruokaosaaminen on vahvaa ja asiakkaita palvelee yli 160 koulutettua Ruokamestaria. Ruokamestarit ovat liha- ja kalatuotteiden asiantuntijoita, jotka antavat asiakkaille tarvittaessa neuvoja ja vinkkejä niin arjen kuin juhlankin ruoanvalmistukseen. K-supermarket-ketjuun kuuluu jo yli 200 kauppaa.

www.k-supermarket.fi