c

Uusia kerrostalokoteja Vaasan keskustaan

Lehdistötiedotteet 28.6.2013 8.00 CET

Vaasaan on tulossa lisää kysyttyjä keskusta-asuntoja: Skanska suunnittelee Asemakadulle viisikerroksista taloa, johon tulee 34 asuntoa.

Vaasan Asemakatu 9

Ennakkomarkkinoinnissa oleva As. Oy Vaasan Asemakatu 9 sijaitsee erinomaisella paikalla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä torista. Läheltä löytyvät kaikki sujuvan arjen ainekset ruokakaupoista päiväkoteihin ja terveyspalveluista kouluihin.

Taloyhtiö muodostaa kaupunkikorttelin, jonka keskiosaan rajautuu rauhallinen ja suojaisa yhteispiha. Kotivalikoimissa on vaihtoehtoja 40,5 -neliöisistä kaksioista 73-neliöiseen kolmioon. Talon rakentamisen arvioidaan alkavan kesällä 2013 ja uusien kotien olevan muuttovalmiita syksyllä 2014.

”Yhteistä jokaiselle kodille on oma sauna ja lasitettu parveke. Asuntopohjat ovat tarkasti mitoitettuja. Asemakatu 9:ssä arkea sujuvoittaa porrashuoneiden automaattinen valaistus. Helppoutta tuo myös sähköinen tunnistin, joka hoitaa ulko-oven lukituksen avaamisen. Näin avaimia ei tarvitse käyttää. Talossa on myös ovipuhelinjärjestelmä, johon saa halutessaan hankittua kuvayhteyden”, kuvailee kehityspäällikkö Markus Pöllä Skanska Talonrakennuksesta.

 

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, kehityspäällikkö Markus Pöllä, puh. 040 543 5699, Contact

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, Contact

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 1 miljardi euroa ja henkilöstön määrä noin 2 460.