Firdo

FIRDO_LOGO_BLACK-RGB

Pasilan ytimeen nouseva Firdo on bisnespaikka yrityksille, jotka laittavat tulevaisuuden etusijalle. Ympäristö ja ihmiset ovat jokaisen yrityksen tärkeimmät voimavarat, ja Firdo tehdään tukemaan molempien hyvinvointia.

Etusijalla tulevaisuus

Hiilipäästöjen minimointi, työnhyvinvointia tukevat tilat, ja paras sijainti Helsingin uudessa keskustassa. Firdo tarjoaa yrityksellesi tärkeimmät kilpailutekijät, joilla varmistat vahvan etusijan matkalla tulevaisuuteen.

Osoite: Firdonkatu 1, Helsinki
Toimistoa yht.: 14 800 m² 
Kerroksia: 14 ja paikoituskellari
Kerrosala: n. 1 600 m², jaettavissa useammalle yritykselle
Rakentamisaika: 2024 - 2026 

Firdolle tavoitellaan  LEED ympäristö-luokitusjärjestelmän korkeinta Platinum-tasoa ja WELL hyvinvointisertifioinnissa Gold-tasoa.

Helsingin uusi keskusta

Firdo sijoittuu Helsingin keskeisimmälle sijainnille Pasilaan, Helsingin uuteen keskustaan. Ihanteellinen saavutettavuus ja loistavat kevyen liikenteen yhteydet kannustavat työmatkapyöräilyyn, Pasilan joukkoliikenneterminaali on parin askeleen päässä, ja autoilun valta-väylät löytyvät myös ihan vierestä.

Lounaan tai kahvin perässä ei tarvitse Firdoa kauemmas lähteä, mutta kauppakeskus Tripla tarjoaa lisäksi valtavan kattauksen ravintoloita ja kauppoja. Sieltä löytyvät myös lähinhotelli ja elokuvateatteri. Pasilan kirjasto, kaupunginteatteri, Messukeskus, Helsingin Jäähalli sekä Konepajan tapahtumat täydentävät tarjoamaa.

Kohti hiilineutraalia tulevaisuutta

Firdo on vähähiilisen toimistotilan edelläkävijä Suomessa. Sen elinkaaren aikaisia hiilipäästöjä minimoidaan energiatehokkuudella ja erilaisilla uusiutuvan energian ratkaisuilla. Lisäksi rakentamisen aikaisia päästöjä vähennetään käyttämällä erilaisia vähähiilisiä ja kierrätyspohjaisia materiaaleja. Firdoon tavoitellaan globaalin LEED-ympäristö-luokitusjärjestelmän korkeinta Platinum-tasoa.

Rakentaminen on suunniteltu alkavan alkuvuodesta 2024. Firdon oma kampanjasivusto Firdo.fi päivittyy säännöllisesti ja siellä voit tutustua tiloihin ja rakennukseen paremmin.

Firdo.fi

Ota yhteyttä

Ideoita ja inspiraatiota

Lue ajankohtaisia toimistoihin ja työskentelyyn liittyviä artikkeleita, tutustu uusiimpiin työelämän trendeihin ja saa ideoita työympäristösi parantamiseen.

Lue lisää