Ääri

Toimistotalo Ääri, logo

Nouse uudelle tasolle

Ääri on äärimmäisyyksien toimistokohde. Se tarjoaa äärimmäistä laatua  ja ilmastoviisaita ratkaisuja. Ainutlaatuista korkean profiilin arkkitehtuuria

keskellä matalan kynnyksen palveluja ja yhteisöllistä Etelä-Pasilan korttelia. Seesteisyyttä ja rauhaa Helsingin vilkkaimman kaupunkikeskuksen ytimessä. Ja paikan, jonka kaikki tulevat tuntemaan.

Kun haluat nousta uudelle tasolle, laajentaa perspektiiviä ja löytää uusia mahdollisuuksia, nouse Ääreen.

Osoite: Tornikuja, Helsinki
Toimistoa yht.: n. 34 000 m² 
Kerroksia: 29
Kerrosala: n. 850 - 1 400 m², jaettavissa
Rakentamisen aloitusarvio: 2025 - 2026 

Äärelle tavoitellaan  LEED ympäristö-luokitusjärjestelmän korkeinta Platinum-tasoa ja WELL hyvinvointisertifioinnissa Gold-tasoa. 

Sivu päivittyy suunnitelmien tarkentuessa.

Kaiken tärkeän äärellä

Etelä-Pasilaa houkuttelevampaa sijaintia on vaikea kuvitella. Se on pääkaupunki- seudun uusi elävä keskusta, jonka dynaamisuus ja vetovoima kasvavat jatkuvasti.

Ääressä nautit äärimmäisen monipuolisista ja toimivista kulkuyhteyksistä kaikilla mahdollisilla tavoilla, nautitpa työmatkoistasi sitten omalla autolla, julkisilla kaupungin sykettä kokien tai pyörällä läheisten luontoreittien kautta.

Kaikki tarvitsemasi palvelut kauppakeskuksesta kuntosaliin ja kulttuuririennoista ravintoloihin ovat aivan uuden työpaikkasi ääressä.

Nouse monumentaalisiin korkeuksiin

Äären huipulta näkee koko Pääkaupunkiseudun, ja talo itsessään nousee ohittamattomaksi maamerkiksi, jota ei voi olla näkemättä.

Äären monumentaalinen arkkitehtuuri luo puitteet, jotka huokuvat laatua jokaista yksityiskohtaa myöten. Siitä tulee talo, joka tunnetaan. Eikä toimistosi uusi sijainti jää kellekään epäselväksi, kun kutsut heidät Etelä-Pasilan Ääreen.

Ääressä olet kaiken keskellä, mutta myös ainutlaatuisen rauhan läheisyydessä. Kauas horisonttiin ulottuvat näkymät ja maan tasolle unohtuvat kaupungin äänet luovat toimistollesi harvinaisen seesteisen ilmapiirin.

Ota yhteyttä

Ideoita ja inspiraatiota

Lue ajankohtaisia toimistoihin ja työskentelyyn liittyviä artikkeleita, tutustu uusiimpiin työelämän trendeihin ja saa ideoita työympäristösi parantamiseen.

Lue lisää