c

Ideoita ja inspiraatiota

Täältä löydät artikkeleita ajankohtaisista asioista ja saat ideoita oman työympäristösi parantamiseen.

WELL ja työhyvinvointi 60 sekunnissa

Työhyvinvointi on vaikea ja monimutkainen kokonaisuus, johon kannattaa vähän nähdä vaivaa. Tai sitten tehdä se helpoksi asettumalla WELL-sertifioituun toimistoon. Puristimme minuuttiin kaiken, miten WELL-toimisto lisää työhyvinvointia ja tuloksellisuutta.

Monitilatoimisto 60 sekunnissa

Modernille toimistolle asetetaan paljon odotuksia. Työtehtävien monimuotoisuus, hybridityö, työhyvinvointi, tilakustannukset, hiilijalanjälki. Monitilatoimisto ratkaisee kaikki nämä haasteet, mutta miten? Se selviää vain minuutissa.

Näkökulmia kaupunkikehittämiseen.

Kenen kaupunki? -pamfletti aiheutti laajaa keskustelua ilmestyessään alkuvuodesta. Pamfletin innoittamana haastattelimme joukkoa asiantuntijoita, jotka vaikuttavat oman työnsä kautta Helsingin kaupunkikehittämiseen tai siitä keskusteluun. Tällä videolla he jakavat omat näkemyksensä Helsingin kaupunkikehittämisen nykytilaan ja tulevaisuuteen.

Hiilineutraali rakentaminen 60 sekunnissa

Tavoitteemme on hiilineutraalius kaikessa toiminnassa vuoteen 2045 mennessä. Puristimme yhteen minuuttiin, miten se tehdään.

WELL-vinkit kotitoimistoon

WELL-standardi lisää työhyvinvointia toimitiloissa, mutta miten huolehditaan etätyöhyvinvoinnista? Katso rentouttavat WELL-vinkit kokonaisvaltaiseen työhyvinvointiin kotikonttorilla.

Terveyttä ja hyvinvointia edistävät toimitilat

Yritykset ovat yhä kiinnostuneempia työntekijöiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Maailmalla jo suosittu WELL-sertifikaatti pureutuu toimitilasuunnittelussa hyvin monipuolisesti loppukäyttäjien hyvinvointiin liittyviin tekijöihin.

Tulevaisuuden työpaikka

Integroidut kirjoituspöydät, kasvihuoneet ja ulkoilmatoimistot – tulevaisuuden työpaikat ottavat huomioon ihmisen perustarpeet.

Tutustu tulevaisuuden työpaikkaan

Uusi vastaanottotila

Vastaanoton ystävällinen, rentoutunut ilmapiiri innostaa työskentelemään, rentoutumaan kahvin parissa ja hoitamaan asioita verkossa.

Tutustu uuteen vastaanottotilaan

Toimintamallilla uusia ideoita

Parhaat ideat syntyvät kun olemme vapaalla. Mutta miten saisimme luovuuden virtaamaan myös töissä?

Tutustu luovaan toimintamalliin

Tulevaisuuden työntekijät

He ovat Y-sukupolvea. Nimitys tulee englannin Y-kirjaimesta, joka lausutaan ”why?” – kyseenalaistava sukupolvi. Mutta miten tulevaisuuden työntekijät ajattelevat ja miten se vaikuttaa sinun työpaikkaasi?

Tutustu tulevaisuuden työntekijöihin

Mindfulness

Haluatko parantaa keskittymiskykyäsi ja olla entistä tehokkaampi? Silloin sinun kannattaisi kokeilla mindfulness-harjoituksia. Kyse ei ole mistään hömpästä, vaan aidosta elinkeinoelämälle suunnitellusta työkalusta.

Tutustu mindfulnessiin

Melua ja mökää

Avokonttorissa työskentelyssä on omat etunsa. Tilassa syntyvä melu voi kuitenkin asettaa haasteita. Omat aivomme vaikuttavat siihen, miten me reagoimme ympäristöömme.

Tutustu toimivaan avokonttoriin