c

Skanska tuo BoKlok-koteja Espooseen

Lehdistötiedotteet 23.4.2015 9.30 CET

BoKlok rantautuu nyt myös Espooseen. Rakennamme Gumbölen Hirvisuolle 44 viihtyisää BoKlok-kotia. As. Oy Espoon Kurrenkoloon pääsee muuttamaan jo kesällä 2016.

BoKlok Espoon Kurrenkolo, havainnekuva

”Espoon Kurrenkolossa on koteja sinkuille ja perheille. Jokaiseen kotiin kuuluu joko parveke tai pieni piha. Kuuden kaksikerroksisen pienkerrostalon muodostama viihtyisä pihapiiri tarjoaa tilaa leikkiin, rentoutumiseen ja viljelyyn”, Skanska Kotien hankekehitysjohtaja Susanna Sucksdorff kertoo.

”Skanskan ja IKEAn BoKlok-kodit ovat osuneet hyvin kohtuuhintaisen omistusasumisen tarpeeseen pääkaupunkiseudulla. Ideana on luoda asumista, jossa yhdistyvät hyvä laatu, design ja kohtuulliset asumiskustannukset”, Sucksdorff sanoo.

Kurrenkolon BoKlok-kodit ovat esittelyssä Espoon IKEA-tavaratalossa sunnuntaina 26.4. klo 12–14. Tilaisuudessa järjestetään varaajanumeroiden arvonta, joka alkaa klo 13.30.

BoKlok-koteja on rakennettu vuodesta 2013 lähtien Vantaalla Kivistöön ja Nikinmäkeen sekä Keravalle.  Vantaalla seuraava BoKlok-kohde tulee Ilolaan. Skanskan ja IKEAn BoKlok-konsepti valittiin voittajaksi Vantaan kaupungin kohtuuhintaisen asumisen tonttikilpailussa, jossa tuli suunnitella Vantaan Ilolaan kohtuuhintainen ja laadukas asuntokohde.

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA 1990-luvun puolivälissä. Konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-taloyhtiön pihapiirissä sijaitseva yhteinen pihasauna sekä mahdollisuus pihaviljelyyn ovat BoKlok-asumisen ominaisuuksia.

Ensimmäiset BoKlok-kodit rakennettiin Etelä-Ruotsiin vuonna 1997, ja tähän mennessä Ruotsissa on myyty yli 5 500 BoKlok-kotia.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, hankekehitysjohtaja Susanna Sucksdorff, p. 050 5767700, susanna.sucksdorff[at]skanska.fi

Skanska Oy, tiedottaja Pauliina Munukka, puh. 040 680 4977, pauliina.munukka[at]skanska.fi

www.skanska.fi/Kurrenkolo 

www.boklok.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

www.facebook.com/skanskafinland 

www.skanska.fi/blogit