c

Talotekniikka

Varmistamme asiakkaillemme toimivat ja energiatehokkaat ratkaisut sekä hyvät sisäilmaolosuhteet.

Tarjoamme energia- ja taloteknisiä asiantuntijapalveluita hankekehitysvaiheesta käyttöönottoon. Hyödynnämme tietomallinnusta aluehankkeiden ja yksittäisten rakennusten energiankulutuksen ja energiatehokkuuden optimointiin. LVIS-urakoinnissa hyödynnämme tietomalleja tarjouslaskennassa, hankinnassa ja työmaan aikana aina kohteen luovutukseen saakka.

Talotekniset palvelut

Palvelumme kattavat asuin-, liike- ja julkisten rakennusten putkiasennukset, ilmanvaihtoasennukset ja sähköasennukset. Toteutamme palvelut saneeraus-tai uudiskohteisiin joko projektinjohto- tai erillisenä kokonaishintaurakkana.

Talotekninen suunnittelun ohjaus

Asiantuntevan taloteknisen suunnittelunohjauksen avulla varmistamme asiakkaillemme toimivat ja energiatehokkaat ratkaisut kustannustehokkaasti sekä luomme rakennukseen hyvän sisäilmaston.

Energiatehokkuus

Asunnoissa energiankulutuksen mittaus ja seuranta asuntokohtaisesti yleistyy ja mahdolliset vikatilanteet pystytään havaitsemaan heti. Toimitiloissa käyttöasteet vaihtelevat paljon vuorokauden aikoina, hyvällä automaatiolla takaamme optimaaliset työskentelyolosuhteet energiatehokkaasti kaikkina aikoina.


Päivitetty: 16.5.2017