c

Tietomallintaminen (BIM)

Uudenlaisen teknologian avulla voimme kehittää toimintaamme ja palveluitamme asiakkaillemme. Käytämme tietomallintavaa suunnittelua (BIM, Building Information Model) kaikissa suunnitteluttamissamme rakennushankkeissa. Tietomalli muodostaa rakennuksesta visuaalisen 3D-mallin. Lisäksi se sisältää paljon tietoa tiloista ja materiaaleista.

Tietomallintaminen tehostaa ja parantaa suunnittelun laatua

Tietomallin avulla autamme asiakasta varmistamaan jo projektin alkuvaiheessa, että hänen toivomansa tilat ovat toiminnalliset ja voimme toteuttaa kohteen ilmeen toiveiden mukaisesti.

Hyödynnämme suunnitteluvaiheessa 360-teknologiaa, jonka avulla voimme tarkastella erilaisia materiaalivaihtoehtoja sekä tilankäyttö- ja kalustusratkaisuja. Voimme myös havainnollistaa kohteen ulkoalueet ja ympäristön kaupunkikuvan. Asuntomyyntimme hyödyntää virtuaaliesittelyä uusien kotien esittelyssä. Voit myös itse tutustua asuntojen tietomalleihin omalla mobiililaitteella.

Tietomallien hyödyt rakentamisen aikana

Käytämme tietomalleja myös rakentamisvaiheessa suunnitelmien arviointiin sekä työnsuunnitteluun. Työnjohtajamme ja osa työmaiden rakentamisen ammattilaisista hyödyntävät mobiililaitteita työssään. Laitteiden avulla suunnitelmat ja 3D-mallit ovat saatavilla suoraan rakennustyömaan työpisteellä. Tietomallien avulla havainnollistetaan tulevia työvaiheita ja seurataan aikataulun toteutumista sekä hoidetaan työmaajärjestelyt sekä suunnitellaan työympäristö turvalliseksi.

Päivitetty: 17.5.2017