c

Yhteiskuntatyö

Toimintamme perustuu vahvaan arvopohjaan sekä päämääräämme olla rakentamassa parempaa yhteiskuntaa. Haluamme olla aktiivisessa vuorovaikutuksessa lähiympäristömme kanssa ja tuoda oman panoksemme yhteisöjen kehittämiseen esimerkiksi antamalla aikaamme tai asiantuntemustamme.

Nuorten saamiseksi työelämään ja koulutuksen piiriin tarvitaan monenlaisia toimenpiteitä. Lokakuussa 2019 alkanut kuuden kuukauden Mestari–kisälli-työssäoppimispilotti tarjosi vaihtoehtoisen polun työelämään käytännön työn avulla Skanskan työmaalla.

Haluamme edistää vastuullista toimintaa niin rakennusalalla kuin koko yhteiskunnassakin. Toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa niiden sidosryhmien kanssa, joiden elinympäristöön tai toimintaan rakennus- tai projektikehityshankkeillamme voi olla vaikutusta.

Suomessa yhteiskuntatyöhön sisältyvät hankkeemme (Corporate Community Investment, CI) painottuvat ensisijaisesti rakennusalan koulutusmahdollisuuksien kehittämiseen sekä hankkeisiin, joissa edistetään sosiaalista kestävyyttä ja yhteisöllisyyttä osana uuden asuinalueen suunnittelua ja toteutusta.

Päivitetty: 16.4.2020