c

Tuotantoinsinööriharjoittelijoita toimitilarakentamiseen (pääkaupunkiseutu)

Haemme toimitilarakentamisesta kiinnostuneita tuotantoinsinööriharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle Skanska Oppivaan.

Miksi Skanska Oppiva?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi ja selvittämään kiinnostuksen kohteitasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Kesäharjoittelujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen. Tavoitteena on, että urapolkusi jatkuisi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Mitä pääset tekemään?  

Etelä-Suomen toimitilarakentamisen oppivana pääset mukaan monipuolisille hankkeille, jotka jäävät elämään muun muassa toimivina sairaaloina, vaikuttavina kulttuurikeskuksina ja vilkkaina kauppakeskuksina. Toteutamme esimerkiksi kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon perusparannuksen, olemme mukana korjaamassa ja uudistamassa kauppakeskus Itistä ja rakennamme Suomen suurimman hotellin Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Tuotantoinsinööriharjoittelijana työskentelet avustavissa tuotantoinsinöörin tehtävissä dokumentaation ja laadunvarmistuksen, aikataulutuksen, tuotannon ohjauksen tai kustannushallinnan parissa unohtamatta Skanskalle tärkeitä turvallisuuteen ja ympäristöön liittyviä tehtäviä. Harjoitteluohjelman aikana tehtäväsi määräytyvät osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin tehtäviin.

Pääset myös osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä ja olemme parempia yhdessä.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet jo suorittanut haalariharjoittelun ja päässyt perehtymään työmaan toimintaan. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan täyttämällä hakemus 15.1.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi, pyydämme vastaamaan videokysymyksiin ja kutsumme ensimmäisiä hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa! Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, yleisissä ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Jenni Karjalaiseen (p. 050 5928 443, Contact). Tavoitat Jennin haun aikana torstaisin klo 13–14 (pois lukien 29.12.).

Lisätietoa pääkaupunkiseudun tuotantoinsinööriharjoittelijan tehtävistä voit kysyä Kauppakeskus Itiksen työpäällikkö Patrik Porkalta (p. 040 040 136 7889, Contact).

Ota etumatkaa elämään – hae mukaan Skanska Oppivaan!

Päivitetty: 1.11.2022