c

Tietomallintamisen harjoittelija (Helsinki)

Haemme tietomallintamisesta kiinnostunutta harjoittelijaa Helsinkiin Skanska Oppivaan.

Miksi Skanska Oppiva?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi ja selvittämään kiinnostuksen kohteitasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Kesäharjoittelujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen. Tavoitteena on, että urapolkusi jatkuisi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Mitä pääset tekemään?  

Digitalisaatio ja innovaatiot -yksikössä olet osaltasi mahdollistamassa sen, että työmaillamme päästään rakentamaan viihtyisää elinympäristöä, ilmastoviisaampaa rakennusalaa sekä parempaa yhteiskuntaa.

Tietomallintamisen harjoittelijana työskentelet Helsingissä pääkonttorillamme tietomallien ja digitaalisten palveluiden parissa. Työhösi kuuluu projektien tietomallien laadunvarmistuksen tukeminen, tietomallintamisen mahdollisuuksien hyödyntäminen sekä osallistuminen uusien digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Pääset kehittymään tehtävässäsi joka vuosi vaativampiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin.

Pääset myös osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä ja olemme parempia yhdessä.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä ja opintosi olisivat hyvässä vauhdissa. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan täyttämällä hakemus 15.1.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi, pyydämme vastaamaan videokysymyksiin ja kutsumme ensimmäisiä hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa! Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, yleisissä ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Jenni Karjalaiseen (p. 050 5928 443, Contact). Tavoitat Jennin haun aikana torstaisin klo 13–14 (pois lukien 29.12.).

Lisätietoa tietomallintamisen harjoittelijan tehtävistä saat Miro Ristimäeltä (p. 040 1393 400, Contact).

Ota etumatkaa elämään – hae mukaan Skanska Oppivaan!

Päivitetty: 1.11.2022