c

Tietohallinnon harjoittelija (Helsinki)

Haemme tietohallinnon harjoittelijaa Skanska Oppivaan

Miksi Skanska Oppiva?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi ja selvittämään kiinnostuksen kohteitasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Kesäharjoittelujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen. Tavoitteena on, että urapolkusi jatkuisi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Mitä pääset tekemään?

Tietohallinnossa olet osaltasi mahdollistamassa sen, että työmaillamme päästään rakentamaan viihtyisää elinympäristöä, ilmastoviisaampaa rakennusalaa sekä parempaa yhteiskuntaa.

Tietohallinnon harjoittelijana aloitat IT ServiceDeskissä, jossa työskentelet Skanskan IT-järjestelmien ja laitteiden asiantuntijatukena. Käsittelet palvelupyyntöjä, ratkaiset ongelmia ja välität tarvittaessa asioita eteenpäin talon sisäisesti tai ulkoisille kumppaneille. Hallinnoit järjestelmiemme käyttöoikeuksia ja tuotat ohjeistuksia loppukäyttäjille. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvän alan viimeisimpien teknologioiden parissa sekä kehittymään tehtävässäsi joka vuosi vaativampiin tehtäviin.   

Myös asiakaspalvelu on olennainen osa työtäsi: autat henkilöstöämme teknisten haasteiden kanssa etenkin puhelimitse, mutta myös sähköpostitse ja kasvotusten. Osallistut tietohallinnon sisällä projekteihin, johon voidaan hyödyntää opittua osaamisestasi.

Pääset myös osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä ja olemme parempia yhdessä.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys ja voit olla myös aivan ammattikorkea- tai yliopisto-opintojesi alussa. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan täyttämällä hakemus 15.1.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi, pyydämme vastaamaan videokysymyksiin ja kutsumme ensimmäisiä hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa!

Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, yleisissä ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Jenni Karjalaiseen (p. 050 5928 443, Contact). Tavoitat Jennin haun aikana torstaisin klo 13–14 (pois lukien 29.12.).

Lisätietoa tietohallinnon harjoittelijan tehtävistä saat tietohallintopäällikkö Antti Jääskeläiseltä (p. 044 2642 242, Contact).

Ota etumatkaa elämään – hae mukaan Skanska Oppivaan!

Päivitetty: 28.11.2022