c

Talouden harjoittelija (Helsinki)

Haemme talouden harjoittelijaa Skanska Oppivaan.

Miksi Skanska Oppiva?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi ja selvittämään kiinnostuksen kohteitasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Kesäharjoittelujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen. Tavoitteena on, että urapolkusi jatkuisi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Mitä pääset tekemään?  

Talouden palvelukeskuksessa olet osaltasi mahdollistamassa sen, että työmaillamme päästään rakentamaan viihtyisää elinympäristöä, ilmastoviisaampaa rakennusalaa sekä parempaa yhteiskuntaa.

Talouden harjoittelijana pääset perehtymään osto- ja myyntireskontran, kirjanpidon ja varainhallinnan toimintoihin. Harjoitteluohjelman aikana sinulle tulee tutuksi myös ohjelmistorobotiikka sekä ison yrityksen talouden prosessit ja IT-järjestelmät. Kesäharjoitteluiden lisäksi tarjoamme mahdollisuuksien mukaan tuntitöitä myös opintojen ohella.

Pääset myös osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä ja olemme parempia yhdessä.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys ja voit olla myös aivan ammattikorkea- tai yliopisto-opintojesi alussa. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan täyttämällä hakemus 15.1.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi, pyydämme vastaamaan videokysymyksiin ja kutsumme ensimmäisiä hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa! Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, yleisissä ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Jenni Karjalaiseen (p. 050 5928 443, Contact). Tavoitat Jennin haun aikana torstaisin klo 13–14 (pois lukien 29.12.).

Lisätietoa talouden harjoittelijan tehtävistä saat¨palvelukeskusjohtaja Eeva Jeskaselta (p. 040 8286 215, Contact). Tavoitat Eevan haun aikana tiistaisin klo 08.30–09.00.

Ota etumatkaa elämään – hae mukaan Skanska Oppivaan!

Päivitetty: 1.11.2022