c

Kehitysinsinööriharjoittelija (Helsinki)

Haemme kehitysinsinööriharjoittelijaa Helsinkiin Skanska Oppivaan.

Miksi Skanska Oppiva?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi ja selvittämään kiinnostuksen kohteitasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Kesäharjoittelujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen. Tavoitteena on, että urapolkusi jatkuisi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Mitä pääset tekemään?

Tuotannon tuen tiimissä olet osaltasi mahdollistamassa sen, että työmaillamme päästään rakentamaan viihtyisää elinympäristöä, ilmastoviisaampaa rakennusalaa sekä parempaa yhteiskuntaa.

Ensimmäisenä kesänä pääset esimerkiksi auttamaan koulutusaineiston päivittämisessä ja työkalujen jalkauttamisessa työmaille. Tehtäviisi kuuluu myös esimerkiksi datan analysointia. Tavoitteenamme on, että oppivapolkusi aikana pääset tutustumaan laajasti erilaisiin tuotannon tuen tehtäviin.

Pääset myös osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä ja olemme parempia yhdessä.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi kokemus työmaalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan täyttämällä hakemus 21.1.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi, pyydämme vastaamaan videokysymyksiin ja kutsumme ensimmäisiä hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa!

Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, yleisissä ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Jenni Karjalaiseen (p. 050 5928 443, Contact). Tavoitat Jennin haun aikana keskiviikkoisin klo 15–16 (pois lukien 27.12.).

Lisätietoa tuotannon tuen harjoittelijan tehtävistä saat Antti Talolta (p. 040 9616 001, Contact). Tavoitat Antin parhaiten sähköpostitse.

Ota etumatkaa elämään – hae mukaan Skanska Oppivaan!

Päivitetty: 27.12.2023