c

Hankinnan harjoittelija infrarakentamiseen (Helsinki)

Haemme hankinnasta ja infrarakentamisesta kiinnostunutta harjoittelijaa Skanska Oppivaan.

Miksi Skanska Oppiva?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi ja selvittämään kiinnostuksen kohteitasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Kesäharjoittelujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen. Tavoitteena on, että urapolkusi jatkuisi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Mitä pääset tekemään?

Infrarakentamisen hankinnan oppivana pääset kartuttamaan kokemusta hankinnan tehtävistä monipuolisilla teollisuus- sekä väylä- ja infrarakentamisen kohteilla. Toteutamme muun muassa alueita yhdistäviä teitä ja siltoja sekä vesilaitoksia, jotka ovat tärkeitä arjen toimivuuden kannalta. Pääkaupunkiseudulla rakennamme esimerkiksi Ruskeasuon ratikkavarikkoa Helsinkiin sekä Kyläsepäntien tie- ja siltahanketta Espooseen. Muualla Suomessa toteutamme esimerkiksi erilaisia laitoshankkeita Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Kuopiossa ja Lohjalla.

Pääset tutustumaan hankintatoimen ohjaukseen ja käytännön toteutukseen sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa käytännön hankintatehtävät eri nimikkeissä ja kategorioissa, hankintatiedon keruu ja analysointi kilpailutusten ja hankintapäätösten tueksi, monipuoliset toimittajahallinnan tehtävät sekä kotimaisten että kansainvälisten toimittajien osalta, erilaiset vastuulliseen hankintaan liittyvät selvitystehtävät sekä hankintajärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävät. Tavoitteenamme on varmistaa, että Oppiva-ohjelman aikana tehtäväsi kattavat kaikki rakennusyrityksen hankinnan keskeiset osa-alueet ja että sitä kautta saat hyvän käsityksen paitsi hankinnasta myös yrityksen toiminnasta kokonaisuutena.

Pääset myös osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä ja olemme parempia yhdessä. 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan täyttämällä hakemus 15.1.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi, pyydämme vastaamaan videokysymyksiin ja kutsumme ensimmäisiä hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa! Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, yleisissä ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Jenni Karjalaiseen (p. 050 5928 443, Contact). Tavoitat Jennin haun aikana torstaisin klo 13–14 (pois lukien 29.12.).

Lisätietoa infran hankinnan harjoittelijan tehtävistä voit kysyä alueen hankintapäällikkö Ricardo Martinilta (p. 050 5397 892, Contact). 

Ota etumatkaa elämään – hae mukaan Skanska Oppivaan!

Päivitetty: 1.11.2022