c

Haalariharjoittelija laitosrakentamiseen (infrarakentaminen, Tampere)

Haemme laitosrakentamisesta kiinnostunutta haalariharjoittelijaa Tampereelle Skanska Oppivaan

Miksi Skanska Oppiva?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi ja selvittämään kiinnostuksen kohteitasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Kesäharjoittelujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen. Tavoitteena on, että urapolkusi jatkuisi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Mitä pääset tekemään?  

Infrarakentamisen oppivana pääset rakentamaan esimerkiksi alueita yhdistäviä teitä ja siltoja sekä vesilaitoksia, jotka ovat tärkeitä arjen toimivuuden kannalta. Meillä on Tampereella teollisuusrakentamisessa oppivapaikka kone- tai energiatekniikan opiskelijalle, joka on kiinnostunut laitosrakentamisesta. Pääset mukaan toteuttamaan Sulkavuoren prosessiputkisto- ja koneistourakkaa.

Ensimmäisen kesän haalariharjoittelussa tutustut laaja-alaisesti työmaan eri työtehtäviin. Myöhemmin harjoitteluohjelman aikana tehtäväsi määräytyvät osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin tehtäviin. 

Pääset myös osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä ja olemme parempia yhdessä.

Infrarakentaminen on valtakunnallista ja alan ammattilaisilta vaaditaan liikkumisvalmiutta. Skanskalla panostetaankin työn ja vapaa-ajan tasapainoon esimerkiksi työaikajoustoilla ja etäpäivämahdollisuuksilla. Mikäli henkilöllä on tarve yöpyä työskentelypaikkakunnalla, majoitus järjestetään työnantajan toimesta. Huomioithan, että infran tehtävissä oma auto on välttämätön.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan täyttämällä hakemus 15.1.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi, pyydämme vastaamaan videokysymyksiin ja kutsumme ensimmäisiä hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa! Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, yleisissä ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Jenni Karjalaiseen (p. 050 5928 443, Contact). Tavoitat Jennin haun aikana torstaisin klo 13–14 (pois lukien 29.12.).

Lisätietoa infran haalariharjoittelijan tehtävästä voit kysyä työpäällikkö Janne Pietariselta (p. 040 0915 897, Contact).

Ota etumatkaa elämään – hae mukaan Skanska Oppivaan!

Päivitetty: 1.11.2022