c

Hae Skanska Oppiva -harjoittelijaksi

Hakuaika Skanska Oppivaan on käynnissä 31.1.2019 asti. Haemme oppivia sekä työmaatehtäviin että toimistoon mm. hankinnan, laskennan, talouden, tietotekniikan ja tietomallintamisen tehtäviin. Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on motivaatio uuden oppimiseen sekä se, että koet arvomme omaksesi.

Haalariharjoittelu- ja työnjohtotehtävät

Työskentelet haalari- tai työnjohtoharjoittelijana riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haalariharjoittelussa tutustut laaja-alaisesti työmaan eri työtehtäviin. Työnjohtoharjoittelijana teet työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa. Vastaat oman vastuualueesi laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta. Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on motivaatio uuden oppimiseen sekä se, että koet arvomme omaksesi.

Talonrakennuksen harjoittelupaikat

Infran ja Asfaltin harjoittelupaikat

Konetekniikan harjoittelupaikat

 

Tietotekniikan tehtävät

Tietohallinnossa vastaamme it-järjestelmien ja digitaalisten palveluiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Harjoittelussasi tutustut laaja-alaisesti tietohallinnon eri tehtäviin. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvän alan viimeisimpien teknologioiden parissa. Pääset perehtymään rakentamisen projekteissa käytettäviin suunnittelun ja tuotannon sovelluksiin ja palveluihin, mutta myös henkilöstö-, talous ja myynnin ja markkinoinnin järjestelmiin/palveluihin. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä.

Hae tietotekniikan tehtäviin

 

Tietomallintamisen tehtävät

Työskentelet Helsingissä pääkonttorillamme Digi-tiimissä tietomallien ja digitaalisten palveluiden parissa. Uudet teknologiat ja tietomallien hyödyntäminen auttavat meitä suunnitelmien laadunvarmistuksessa ja parantavat tehokkuutta työmaillamme. Harjoittelusi aikana olet mukana kehittämässä uusia digitaalisen rakentamisen palveluja ja  varmistamassa tietomalliemme laatutasoa. Pääset tutustumaan kehityshankkeisiimme ja siihen, miten hyödynnämme projekteissamme virtuaalista ja lisättyä todellisuutta.

Hae tietomallintamisen tehtävään

Kehitysinsinööriharjoittelijan tehtävät

Työskentelet Helsingissä pääkonttorillamme rakennustuotannon kehitys ja tuki –tiimissä. Työhösi kuuluu työmaille suunnattujen digitaalisten työkalujen käytön kehitys ja tuki, esimerkiksi mobiiliratkaisut laadun ja aikataulujen hallintaan. Pääset tutustumaan uusimpaan teknologiaan sekä toisaalta työmaiden käytäntöihin teknologiaa soveltaen. Opit rakennusalan uusimman teknologian hyödyntämistä sekä kehityt jatkossa vaativiinkin kehitys tai tuotannon tehtäviin.

Hae kehitysinsinööriharjoittelijan tehtävään

Talouden tehtävät

Talouden palvelukeskuksessa kehitämme moderneja it-järjestelmiä ja olemme mukana alan viimeisimmässä kehityksessä ottamalla käyttöön esimerkiksi robotiikkaa. Harjoittelussasi tutustut laaja-alaisesti eri talouden palvelukeskuksen tehtäviin. Pääset perehtymään esimerkiksi osto- ja myyntireskontraan sekä kirjanpidon ja varainhallinnan toimintoihin. Talouden palvelukeskus sijaitsee Helsingissä.

Hae talouden tehtävään 

Hankinnan ja laskennan tehtävät

Hankinnan harjoittelijana pääset tutustumaan rakennusyrityksen hankinnan osa-alueisiin ja tehtäviin monipuolisesti. Kolmivuotisen harjoittelun aikana saat hyvän käsityksen kansainvälisen yrityksen toiminnasta kokonaisuutena.

Laskenta on mukana rakennushankkeissa jo kaavoituksesta ja tontin hankinnasta alkaen. Laskennan harjoittelijana opettelet tuottamaan esimerkiksi määräluetteloita, kustannusarvioita, laskentamuistioita ja riskianalyysejä tuotannon tarpeisiin ja urakkatarjousten laadintaa varten.

Harjoittelupaikkasi on joko Helsingissä, Tampereella, Lahdessa tai Turussa. Turkuun hakevat harjoittelijat tutustuvat työssään myös laskennan tehtäviin.

Hae hankinnan ja/tai laskennan tehtäviin

Tuotantoinsinööriharjoittelijan tehtävät

Työskentelet Hämeenlinnassa Ahveniston sairaala -hankkeella tuotantoinsinööriharjoittelijana. Tulet työskentelemään yhteistyössä projektipäälliköiden, suunnittelijoiden ja käyttäjien kanssa. Avustat allianssitiimin jäseniä monipuolisissa suunnittelunohjauksen tehtävissä.

Hae tuotantoinsinöörin tehtävään

Miten haku etenee?

  • Valitse harjoittelupaikoista itsellesi mieluisin.
  • Kerro meille hakemuksessasi kuka olet, missä opiskelet ja miksi haluat mukaan juuri Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan. Kuulemme mielellämme myös tulevaisuuden haaveistasi.
  • Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman alkuvaiheessa, sillä valitsemme ensimmäiset haastateltavat haun aikana.
  • Hakemusten perusteella jatkoon pääsevät saavat kutsun videohaastatteluun. Hyvän videohaastattelun pituus on noin 30 - 60 sekuntia. Tässä ajassa ehdit vastata esittämiimme kysymyksiin.
  • Videohaastatteluista valitsemme jatkoonpääsijät ja ilmoitamme heille mahdollisimman pian jatkohaastatteluista.
  • Lue täältä vinkit työhaastatteluun.
  • Onnea hakuun!
Jaa
Päivitetty: 4.1.2019