c

Harjoittelu

Tarjoamme monia mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan opiskelemaasi alaan sekä harjoittelemaan ja hyödyntämään opinnoissasi hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä.

Työmaatehtävissä työskentelet työmaalla joko haalariharjoittelussa, työnjohto tai tuotantoinsinöörin tehtävissä riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi. Toimistolla työskentelet asiantuntijatehtävissä tukien työmaiden toimintaa ja kehittäen toimintatapojamme. 

Ympäri vuoden auki olevan harjoitteluhaun kautta voit hakea harjoitteluun silloin kun se on sinulle ajankohtaista.

Harjoittelusi aikana:

  • Harjoittelusi alkaa perehdyttämisellä, jolloin opastamme sinut turvalliseen työskentelyyn.
  • Sinulla on koko harjoittelusi ajan mahdollisuus kääntyä kokeneemman skanskalaisen puoleen ja kysyä neuvoa.
  • Saat palautetta työstäsi, joka auttaa sinua kehittymään edelleen.
  • Saat laajat mahdollisuudet verkostoitua ja hankkia kokemusta tulevaisuuttasi varten. 

Haalariharjoittelu

Tarjoamme haalariharjoittelupaikkoja ympäri Suomea. Haalariharjoittelussa työskentelet työmaalla monipuolisissa työmaatehtävissä. Pääset tutustumaan opiskelemaasi alaan sekä harjoittelemaan ja hyödyntämään opinnoissasi hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä. Saat kattavan perehdytyksen ja opastuksen turvalliseen työskentelyyn.

Hae haalariharjoitteluun tästä

Työnjohto- ja tuotantoinsinööriharjoittelu

Tarjoamme työnjohto- ja työmaainsinööriharjoittelupaikkoja ympäri Suomea. Työnjohto- ja työmaainsinööriharjoittelupaikat on tarkoitettu rakennusalan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet haalariharjoittelun. Kun olet kerännyt kokemusta ja osaamista työmaatehtävistä, voit siirtyä työnjohto- tai työmaainsinöörin tehtäviin. Vastuu kasvaa osaamisen kehittyessä. Työnjohdollisissa tehtävissä pääset työskentelemään ensin avustavissa työnjohtotehtävissä, jonka jälkeen kokemuksesi karttuessa saat lisää vastuuta itsenäisten työnjohtotehtävien parissa. 

Hae työnjohto- ja tuotantoinsinööriharjoitteluun tästä

Tukipalvelu ja projektikehitystehtävät

Tarjoamme harjoittelupaikkoja myös projektikehitystehtäviin ja tukipalveluihin, kuten hankinta, talous, markkinointi, tietohallinto ja tietomallintaminen.

Avaamme linkin, kun tehtäviä näihin paikkoihin aukeaa.

Jaa
Päivitetty: 30.4.2019