c

Rakentaminen

Kodit, koulut, sairaalat, sillat ja väylät ovat esimerkkejä siitä, mitä teemme johtavana rakentajana. Tule meille töihin, jos haluat olla mukana luomassa kaupunkikuvaa ja rakentaa parempaa yhteiskuntaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan ainutlaatuisiin projekteihin, aina kaupunkikuvaa muokkaavista rakennushankkeista siltojen, valtateiden, sairaaloiden, kotien ja koulujen rakentamiseen. Meillä rakennat yhteiskuntaa samalla kun kehität omaa osaamistasi, kartutat kokemustasi ja kehityt yksilönä.

Työskenteletpä sitten rakentajana työmaalla tai suunnittelun, tietomallintamisen (BIM), talotekniikan, laskennassa tai projektituen parissa, uramahdollisuutesi ovat runsaat ja monipuoliset. Lue lisää projekteistamme ja monipuolisesta rakentamisestamme.

Rakenna parempaa yhteiskuntaa

Olemme yksi maailman johtavista projektikehittämistä  ja rakentamispalveluita tarjoavista yrityksistä. Monipuolisten projektien kehittäminen, suunnittelu ja rakentaminen tarjoavat sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa.

Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuustyössä keskitymme niihin osa-alueisiin, joihin meillä on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa. Näitä osa-alueita ovat työturvallisuus ja hyvinvointi, eettisyys, ympäristö, yhteiskuntatyö, monimuotoisuus ja hyväksyvä työyhteisö. Kaikki osa-alueet ovat vuorovaikutuksessa paitsi keskenään myös ydinliiketoimintamme ja asiantuntemuksemme kanssa.

Katso kaikki avoimet työpaikat Skanskassa

Jaa
Päivitetty: 7.5.2020