c

Laatu

Haluamme olla Suomen rakennusalan johtava yritys laadussa. Toimintamme perustuu vahvaan arvopohjaan sekä päämääräämme olla rakentamassa parempaa yhteiskuntaa yhteistyössä sekä asiakkaidemme että sidosryhmiemme kanssa.

Noudatamme Skanskassa yhteistä laatupolitiikkaa sekä elämme sen hengen mukaisesti. Sitoudumme laatupolitiikkaamme ja -tavoitteisiimme varmistaaksemme, että kannamme vastuumme ja täytämme velvoitteemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme, alihankkijoitamme, osakkeenomistajiamme ja toinen toistamme kohtaan.

Laadun seuraaminen ja mittaaminen

Seuraamme laatutavoitteidemme toteutumista mm. mittaamalla jatkuvasti niin yritysasiakkaiden kuin kuluttaja-asiakkaidensa tyytyväisyyttä kyselyillä, joissa seurataan esimerkiksi lopputuotteen laatua, sopimusten noudattamista, palveluasennetta ja luotettavuutta. Lisäksi mittaamme muun muassa takuutyövaiheen kustannusten määrää ja toimintajärjestelmän noudattamista projekteillamme.

Toimintajärjestelmämme on  sertifioitu yleisimpiin standardeihin, jotka ovat:

  • ISO 9001:2015 (laatu)  
  • ISO 14001:2015 (ympäristö)
  • ISO 45001:2018 (työterveys ja työturvallisuus)

Skanska Suomen kaikki yksiköt (lukuun ottamatta BoKlok-liiketoimintaa) ovat kaikkien kolmen sertifikaatin laajuudessa. Sertifikaatit ovat voimassa 31.12.2023 asti.

Meillä on Rakentamisen Laatu RALA Ry:n myöntämä pätevyys urakoitsijana toimimiseen monipuolisesti vaativissakin hankkeissa.

Päivitetty: 6.9.2022