c

Laatu

Haluamme olla Suomen rakennusalan johtava yritys laadussa. Toimintamme perustuu vahvaan arvopohjaan sekä päämääräämme olla rakentamassa parempaa yhteiskuntaa yhteistyössä sekä asiakkaidemme että sidosryhmiemme kanssa.

Noudatamme Skanskassa yhteistä laatupolitiikkaa sekä elämme sen hengen mukaisesti. Sitoudumme laatupolitiikkaamme ja -tavoitteisiimme varmistaaksemme, että kannamme vastuumme ja täytämme velvoitteemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme, alihankkijoitamme, osakkeenomistajiamme ja toinen toistamme kohtaan.

Laadun seuraaminen ja mittaaminen

Seuraamme laatutavoitteidemme toteutumista mm. mittaamalla jatkuvasti niin yritysasiakkaiden kuin kuluttaja-asiakkaidensa tyytyväisyyttä kyselyillä, joissa seurataan esimerkiksi lopputuotteen laatua, sopimusten noudattamista, palveluasennetta ja luotettavuutta. Lisäksi mittaamme muun muassa takuutyövaiheen kustannusten määrää ja toimintajärjestelmän noudattamista projekteillamme.

Järjestelmämme perustuvat alan yleisimpiin standardeihin, joiden pohjalta meille on myönnetty seuraavat sertifikaatit:

  • ISO 9001:2008 (laatu)  
  • ISO 14001:2004 (ympäristö)
  • OHSAS 18001:2007 (työterveys ja työturvallisuus).

Meillä on Rakentamisen Laatu RALA Ry:n myöntämä pätevyys urakoitsijana toimimiseen monipuolisesti vaativissakin hankkeissa.

Jaa
Päivitetty: 16.5.2017