c

Nimityksiä Skanska Kodit Oy:ssä

Lehdistötiedotteet 19.9.2007 14.38 CET

Suomessa ja Virossa toimiva Skanska Kodit Oy on osa Skanskan pohjoismaista asuntoprojektikehitysyksikköä.

KTM Tuula Kurki on nimitetty markkinointipäälliköksi Skanskan Kodit Oy:n Etelä-Suomen alueelle Helsinkiin. Hän vastaa kohdemarkkinoinnista ja kohteiden välittäjäyhteistyöstä Espoon, Kirkkonummen, Lohjan ja Vihdin alueilla. Lisäksi hänen vastuualueenaan on välittäjäyhteistyön ja markkinoinnin kehittäminen Etelä-Suomen alueella.

Yo-merkonomi Anne Lintusaari on nimitetty markkinointikoordinaattoriksi Skanska Kodit Oy:n Etelä-Suomen alueelle Helsinkiin. Hän vastaa kohde-markkinoinnista ja kohteiden välittäjäyhteistyöstä Helsingin, Vantaan, Keravan, Tuusulan ja Järvenpään alueilla.

Tradenomi Mira Värtö on nimitetty rakennuttaja-asiamieheksi Skanska Kodit Oy:n Etelä-Suomen alueelle Lahteen. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös myynnin tukitehtävät Lahden alueella.

Arkk. yo Kaisa-Liisa Raiskinmäki on nimitetty Skanska Kodit Oy:n Pirkanmaan alueelle Tampereelle asiakaspalveluarkkitehdiksi.

Miia Lintunen on nimitetty Skanska Kodit Oy:hyn HR- ja markkinointiassistentiksi. Hän työskentelee Skanskan pohjoismaisen asuntoprojektikehitysyksikön Suomen ja Viron alueiden henkilöstöhallinnon tehtävissä sekä markkinoinnin projekteissa ja kehityshankkeissa.

Tuija Martikainen on nimitetty asiakaspalveluinsinööriksi Skanska Kodit Oy:n Itä-Suomen yksikköön vastuualueenaan Kuopio ja Joensuu.

Tradenomi Kaisa Kettunen on nimitetty markkinointiassistentiksi Skanska Kodit Oy:n Keski-Suomen alueelle Jyväskylään.