c

Turvalaakson ensimmäinen vaihe harjakorkeuteen

Lehdistötiedotteet 15.8.2001 9.13 CET

TURVALAAKSO TIEDOTE 15.8.2001

Sopimusneuvottelut seuraavasta Turvalaakson vaiheesta hyvässä vauhdissa

Turvalaakson ensimmäinen vaihe, Setec Oy:n toimitalo, nousi harjakorkeuteen

Suomen ainoan tietoturvallisuuteen panostavan yrityspuiston, Turvalaakson, ensimmäinen vaihe on nyt harjakorkeudessa. Setec Oy:n käyttöön tulevan Varma-Sammon omistaman toimitalon harjannostajaisia vietetään tänään, ja talon on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä. Vantaan Airport Cityyn, Viinikkalaan rakennettavan Turvalaakson seuraavan vaiheen rakennustöiden toivotaan käynnistyvän vielä tulevan syksyn aikana. Setec Oy on voimakkaasti kasvava älykorttiyhtiö, jonka tilantarpeen vuodenvaihteessa valmistuva uusi toimitalo täyttää. Rakennuksen pinta-ala on yli 4000 neliömetriä, ja sinne mahtuu yli 150 työntekijää.

– Turvalaaksoon sijoittuminen on meidän kannaltamme perusteltua sekä turvallisuusseikkojen että myös hyvän sijainnin sekä ainutlaatuisen konseptin tarjoamien palveluiden ansiosta, toimitusjohtaja Jyrki Lignell toteaa. – Turvallisuus on olennainen osa toimintaperiaatteitamme.

Turvalaakso Kiinteistöt Oy on Suomen Pankin ja Skanska Etelä-Suomi Oy:n omistama kehitys- ja markkinointiyhtiö, joka on luonut uuden konseptin toimitilamarkkinoille. Turvalaakso on Suomen Pankin omistamalle alueelle kehitetty yrityspuisto, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuustekijöihin. Skanska vastaa kehittäjänä ja rakentajana myös alueen ylläpidosta ja hallinnoinnista, mikä on tärkeää alueen palvelutason kehittämisen ja säilyttämisen kannalta.

Turvalaakson seuraava rakennus tulee olemaan selvästi suurempi, usealle käyttäjälle suunniteltu rakennus. – Käymme parhaillaan neuvotteluja useamman käyttäjän kanssa, ja tarkoitus on saada sopimukset tehtyä siten, että rakennustyöt käynnistyvät syksyn aikana, kertoo johtaja Risto Linnankoski Skanskasta. – Lisäksi suunnitteilla on ensimmäisen useiden yritysten käyttöön suunnitellun palvelinhotellin toteuttaminen vielä ensi vuoden aikana.

Turvalaakso-hanke on erinomainen esimerkki verkostumisesta, jossa yhteistyökumppaneiden erilainen osaaminen yhdistettynä Vantaan kaupungin panostukseen johtaa tulokselliseen toteutukseen.

Harjannostajaisia vietetään tänään 15.8. klo 14 Vantaalla osoitteessa Suometsänkaari 2 (liitteenä kartta). Joukkoviestinten edustajat ovat lämpimästi tervetulleita.

Lisätietoja:

Turvalaakso Kiinteistöt Oy / Skanska, johtaja Risto Linnankoski, puh. (09) 6152 2722 Setec Oy, toimitusjohtaja Jyrki Lignell, puh. (09) 8941 4303 Varma-Sampo, sijoitusjohtaja Jorma Kuokkanen, puh. 010 51513 Suomen Pankki, osastopäällikö Esa Ojanen, puh. (09) 1831

Kuva noudettavissa: www.pressi.com

www.skanska.fi/turvalaakso www.setec.fi