c

Skanska rakentaa uusia asuntoja Porin Karjarantaan

Lehdistötiedotteet 13.4.2010 15.00 CET

Skanska aikoo rakentaa uusia asuntoja Porin Karjarantaan Kokemäenjoen rannalle. As. Oy Porin Makasiininrantaan tulee 17 asuntoa, joiden on suunniteltu valmistuvan kesällä 2011.

”Karjarannan alueella on tyylikäs omaleimainen ilme ja se on viihtyisä asuinympäristö rantamaisemassa kävelymatkan päässä keskustasta. Tuomme nyt uusia asuntoja ennakkomarkkinointiin, ja uskomme rakentamisen pääsevän alkuun kesällä 2010”, kertoo Skanska Kotien asuntomyyjä Minna Grönlund.

Karjaranta sijaitsee kilometrin päässä Porin keskustasta, ja vastarannalla Kirjurinluodolla avautuvat Hanhipuiston ja Polsanluodon vehreät näkymät ja luontopolut. Makasiininranta on kuudes Skanskan Karjarantaan toteuttamista asuintaloista.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2009 oli noin 800 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2500.

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Skanskan palveluksessa on noin 53 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa. Skanska-konsernin emoyhtiö on listattu Tukholman pörssiin, ja sen liikevaihto vuonna 2009 oli lähes 13 miljardia euroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä: Cristina Rinnetie-Uski, Markkinointi- ja viestintäjohtaja