c

Skanska mukana Energiansäästöviikossa

Lehdistötiedotteet 11.10.2005 12.27 CET

Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 10.–16.10.2005. Mukaan on ilmoittautunut yli 200 yritystä ja yhteisöä. Skanska on kolmatta kertaa mukana korostamassa järkevän energiankäytön tärkeyttä. Pääteemana on tänä vuonnakotien ja kiinteistöjen energiatehokkuus.

Ympäristön kunnioittaminen ja pyrkimys energian säästämiseen ovat mukana Skanskan kaikessa toiminnassa. Energiansäästöviikon aikana Skanska herättelee omaa henkilöstöään niin toimistoissa kuin työmailla erilaisin tempauksin siihen, miten energiankäyttöön ja sitä myötä ympäristön kuormitukseen voidaan vaikuttaa jokapäiväisessä työssä ja omassa kodissa.

Viikon teemat

Valtakunnallisen viikon aiheista maanantai on omistettu lämmölle ja lämmitykselle. Tiistaina pohditaan liikkumista ja liikennettä. Keskiviikkona keskustellaan vedestä ja vedenkäytöstä. Torstaina paneudutaan siihen, miten hankinnoilla voidaan vaikuttaa energiansäästöön. Perjantain teema on sähkönkulutus. Viikonloppuna pyritään vaikuttamaan jätteiden vähentämiseen ja kierrättämisen lisäämiseen.

Lisätietoja:

Ympäristöpäällikkö Kaisa Kekki, Skanska Oy,puh. (09) 6152 2472, Contact

www.energiansaastoviikko.fi www.motiva.fi