c

Nimityksiä Skanskassa

Lehdistötiedotteet 9.1.2007 13.41 CET

Diplomi-insinööri Ulla Talvitie on nimitetty logistiikkapäälliköksi Skanska Oy:öön. Aikaisemmin hän on työskennellyt SRV-Yhtiöissä kehityspäällikkönä.

Insinööri Janne Helander on nimitetty valtakunnallisen toimitusketjuryhmän jäseneksi vastuualueenaan talon- ja infrarakentamisen vakionimikkeiden valtakunnalliset kausisopimukset. Helander jatkaa myös Skanska Infra Oy:n hankintapäällikkönä ja yksikön johtoryhmän jäsenenä vastuualueenaan yksikön hankintatoimen ohjaaminen ja kehittäminen.

Kauppatieteiden maisteri Pyry Virtanen on nimitetty controlleriksi Skanska Oy:öön vastuualueenaan toimitusketjun raportointijärjestelmät ja analyysit.

Insinööri Jarkko Tapio on nimitetty sähköisen hankintajärjestelmän enSkan projektipäälliköksi Skanska Oy:öön.

Insinööri Olli-Matti Nurmi on nimitetty Skanska Talonrakennus Oy:n Etelä-Suomen toimitilarakentamisen toimitusketjupäälliköksi ja yksikön johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan yksikön hankintatoimen ohjaaminen ja kehittäminen sekä betonielementtien hankinta. Nurmi on myös nimitetty valtakunnallisen toimitusketjuryhmän jäseneksi vastuualueenaan projektikohtaisten nimikkeiden hankinta.

Master of Philosophy Liisa Salmela on nimitetty tiedottajaksi Skanska Oy:n viestintäyksikköön 11.12.2006 alkaen. Aikaisemmin hän on työskennellyt tiedottajana Rakennusteollisuuden Viestintäkeskus Oy:ssä.

Tradenomi Sari Perento on nimitetty viestintäassistentiksi 3.1.2007 alkaen. Aikaisemmin hän on työskennellyt Krook Media Oy:ssä.

Molemmat raportoivat viestintäpäällikkö Merja Vuoripurolle.

Liisa Hietanen on nimitetty Skanska Oy:n toimitusjohtajan Juha Hetemäen sihteeriksi 1.1.2007 alkaen. Viimeksi hän on työskennellyt markkinointikoordinaattorina Skanskan viestintäyksikössä.