c

Skanska toteuttaa merelliseen Lintulahteen toimitiloja

Lehdistötiedotteet 11.12.2007 17.03 CET

"Skanska rakentaa Lintulahteen 8-kerroksisen toimistotalon. Se nousee Sörnäisten rantatien ja Hämeentien väliin. ""Lintulahden maisemakonttori tarjoaa hyvien liikenneyhteyksien varrelta pääkonttoritason toimitilaa isoon tai pieneen tarpeeseen"", kertoo projektipäällikkö Antti Nousiainen Skanska Commercial Development Finland Oy:stä.

Rakennustyöt alkoivat syyskuussa 2007, ja kohde valmistuu kesällä 2009. Vuokrattavaa tilaa on yhteensä noin 10 500 neliömetriä. Kiinteistön käytössä on 117 autohallipaikkaa.

""Ympäröivien rakennusten hengessä uusi toimistotalo tulee saamaan muuratun punatiilisen julkisivun"", kertoo kohteen arkkitehti Timo Vormala Gullichsen Vormala Arkkitehdit Ky:stä.

Taloon tulee arviolta noin kolmesta kuuteen vuokralaista. Tähän mennessä tiloista on vuokrattu noin 30%. Yksi päävuokralaisista on ASPO Oyj.

”Merenläheinen Lintulahti heijastaa hyvin Aspon toiminnan luonnetta. Aspon kohta 80-vuotisen historian ajan yhtiön toimitilat ovat aina sijainneet linjalla keskusta-Herttoniemi. Uudet ajanmukaiset tilat ovat yksi keino varmistaa organisaation toimivuus ja kyky mahdollisimman hyvään asiakaspalveluun”, toteaa Aspo Oyj:n toimitusjohtaja Gustav Nyberg.

Skanska Commercial Development Finland Oy on osa Skanskan pohjoismaista toimitilaprojektikehitysyksikköä Skanska Commercial Development Nordicia. Se toimii aloitteentekijänä, kehittäjänä ja sijoittajana toimitilaprojekteissa: toimistorakennuksissa sekä logistiikka- ja liiketiloissa. Toimistojen projektikehitys keskittyy Ruotsissa kolmelle suurkaupunkialueelle sekä Tanskassa Kööpenhaminan alueelle ja Suomessa Helsingin seudulle. Logistiikka- ja liiketilahankkeet sijaitsevat keskeisillä alueilla Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Lisätietoja:

Skanska Commercial Development Finland Oy, johtaja Contact, puh. 040 551 7274

Skanska Commercial Development Finland Oy, projektipäällikkö Antti Nousiainen, Contact, puh. 040 746 7584

ASPO Oyj, toimitusjohtaja Contact, puh. (09) 759 5256

Skanska Oy, tiedottaja Contact, puh. 050 374 3070

"