c

Muutoksia Skanska EMV:n johdossa

Lehdistötiedotteet 14.9.2007 8.51 CET

"Skanska EMV AS:n toimitusjohtaja Olaf Herman lopettavat yhtiön palveluksessa lokakuun puolivälissä. Yhtiön hallituksen tarkoituksena on nimittää uusi toimitusjohtaja mahdollisimman pian.

Skanska Oy:n toimitusjohtaja Juha Hetemäki kertoo muutoksen syistä seuraavasti: ""Meillä on ollut näkemyseroja Viron liiketoiminnan kehittämisestä. Tavoitteenamme on parantaa palveluitamme ja kasvattaa kilpailukykyämme Virossa entisestään muun muassa hyödyntämällä aiempaa enemmän yhteistyötä Skanskan muiden yksiköiden kanssa.""

Hetemäen mukaan lähtökohdat toiminnan kehittämiselle ovat kunnossa, sillä Skanska EMV:n asema Viron markkinoilla on vakaalla pohjalla. Yhtiön tilauskanta on erinomainen ja käynnissä on useita mittavia hankkeita, kuten Tallinnan lentoaseman terminaalin ja Tarton sairaalan laajennusurakat. Myös yhtiön tuloskunto on ollut hyvä.

Skanska EMV AS on Skanska Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Skanskan toiminnasta Virossa. Vuodesta 2000 Skanska-konserniin kuulunut Skanska EMV on yksi Viron suurimmista rakennusliikkeistä. Sen liikevaihto vuonna 2006 oli noin 120 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä on lähes 400.

Lisätietoja:

Skanska Oy, toimitusjohtaja Juha Hetemäki, puh. 040 503 2797 Contact

Skanska Oy, talousjohtaja Mika Toivola, puh. 040 757 9773 Contact

www.skanska.ee"