c

Rakennusyhtiöissä on eroja

Lehdistötiedotteet 18.5.2009 0.00 CET

Skanska nousi toisen kerran peräkkäin rakennuttajien mielestä Suomen parhaimmaksi rakennusyhtiöksi kiinteistö- ja rakennusalan RECSI-tutkimuksessa (Real Estate Customer Satisfaction Index 2009).

Taloustutkimuksen teettämän laatumittauksen mukaan Skanska ohittaa muut erityisesti aikataulussa pysymisessä, asiantuntemuksessa, hinta-laatusuhteessa ja luotettavuudessa. Skanska oli ykkönen myös useissa muissa tekijöissä, kuten asiakasuskollisuudessa, työn organisoimisessa, ongelmien ratkaisemisessa ja työturvallisuuden huomioimisessa.

Skanska on nyt myös halutuin työnantaja rakennusalan opiskelijoiden keskuudessa Suomessa. Samoin muut teknisen alan ja luonnontieteiden opiskelijat arvostavat Skanskaa työnantajana aiempaa selvästi enemmän. Tulokset käyvät ilmi Universum Employer Branding 2009 –tutkimuksesta, joka mittaa yritysten työnantajakuvaa alemman ja ylemmän asteen korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa.

Lisätietoja: RECSI: Helvi Väisänen, asiakkuusjohtaja, Skanska Oy, puh. 020 719 2322 Unviersum: Aija Harju, henkilöstön kehittäjät, Skanska Oy, puh. 020 719 4652