c

Kannelmäen Kauppakeskuksen peruskivi muurattiin

Lehdistötiedotteet 7.3.2012 13.45 CET

Kannelmäen kauppakeskuksen kolmannen vaiheen peruskivi muurattiin maaliskuun 7. päivänä. Pääurakoitsijana toimii Skanska Talonrakennus. Maarakennustyöt käynnistyivät viime vuonna, ja kauppakeskus valmistuu vuonna 2013.

Peruskiven muuraukseen osallistuivat muun muassa Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen, HOK-Elannon toimitusjohtaja Matti Niemi ja Skanska Oy:n toimialajohtaja Tuomas Särkilahti.

 Kannelmäkeä pidetään yhtenä maan parhaista kauppapaikoista. Laajentunut lähikauppakeskus on tuhansille pyöräily- ja kävelyetäisyydellä, mutta keskeinen sijainti Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän risteyksessä tuo asiakkaita kauempaakin.

 ”Olkoon tämä kauppakeskus lähialueen ja Helsingin asukkaille monipuolisten ja helposti saavutettavien palvelujen tuottaja pitkälle tulevaisuuteen”, toivotettiin kauppakeskuksen peruskirjassa.

 Suomen suurin Prisma kasvaa täysmittaiseksi 45 000 neliötä käsittäväksi kauppakeskukseksi, kun keskuksen kolmas vaihe valmistuu vuonna 2013. Uuteen osaan tulevat muun muassa Sokos-tavaratalo ja seitsemän muodin erikoismyymälää, ravintolamaailma, kuntosali ja täyden palvelun lääkärikeskus.

 Skanska on rakentanut myös vuonna 2007 aloitetun kauppakeskuksen I- ja II-vaiheet.

 Kauppakeskuksen suunnittelussa ja rakentamisessa huomioidaan sekä rakentamisen että tulevan toiminnan laatu- ja ympäristövaikutukset.