c

Palokan K-rauta viettää harjannostajaisia

Lehdistötiedotteet 1.10.2009 0.00 CET

Jyväskylän Palokkaan rakennettava uusi K-rauta Palokka viettää harjannostajaisiaan 1.10. Kohteen rakentaa Skanska, ja Palokankeskus III-hankkeen omistaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Uuden kaupan avajaisia vietetään alkuvuodesta 2010.

K-rauta Palokan koko on noin 12 500 neliömetriä, josta lämmintä pinta-alaa on 7 800 neliömetriä. Puutarhamyymälälle on varattu 1 000 ja noutokatoksille 2 500 neliömetriä. Kauppa on uuden konseptin mukainen rautakauppa, jonka kanssa samoissa tiloissa on tarjolla ensi kertaa myös K-maatalouden kattavat valikoimat ja palvelut.

K-rauta Palokassa on yhtenäinen näyttelyalue, josta löytyvät laajat esittelyt keittiöistä, kylpyhuoneista, saunoista, tulisijoista ja kodin säilytystiloista. Säilyttämisen osasto tulee olemaan maan monipuolisin. Laajan tuotevalikoiman lisäksi K-rauta tarjoaa myös suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä asiantuntijamyyjät. Puutavarahalli on läpiajettava ja monipuolisessa piha- ja puutarhamyymälässä on laaja valikoima tuotteita läpi vuoden. K-rauta Palokassa myydään myös ratsastustarvikkeita.

”Odotamme kovasti henkilökuntamme kanssa pääsevämme uusiin tiloihin työskentelemään. K-rauta Palokan uudet tilat mahdollistavat komeat näyttelyosastot ja laajat tuotevalikoimat. Kokoluokasta kertoo myös se, että meistä tulee Rautakeskon yrityspalvelun varastoiva piste. Näin pystymme palvelemaan sekä rakennus- että yritysasiakkaita joustavasti. Hyvä yhteistyöverkostomme alan yrittäjien kesken takaa asiakkaillemme rakentamisen ja remontoinnin kokonaisratkaisut”, kehaisee K-kauppias Jussi Perälä.

”K-rauta Palokka on merkittävä panostus Jyväskylän seudulle. Tämä monipuolinen rautakaupan tavaratalo täydentää hyvin K-ryhmän kauppaverkostoa Keski-Suomessa. Vietämme tänään hyvällä mielellä uuden kauppamme harjannostajaisia”, Keskon Järvi-Suomen aluejohtaja Merja Haverinen toteaa.

”Rakennustyöt ovat edenneet suunnitellusti. Hyvien yhteistyökumppanien kanssa työt ovat sujuneet jouhevasti ja turvallisesti. Skanskan tavoite kaikilla työmailla on nolla tapaturmaa, ja olen ylpeä siitä, että tämä tavoite on toistaiseksi tällä työmaalla saavutettu”, sanoo tulosyksikön johtaja Jorma Mustakangas Skanskasta.

Lisätietoja:

K-kauppias Jussi Perälä, puh. 040 310 1307 Keskon Järvi-Suomen aluejohtaja Merja Haverinen, puh. 050 386 0672 Skanska Talonrakennus Oy, tulosyksikön johtaja Jorma Mustakangas, puh. 020 719 5526

K-raudat (www.k-rauta.com) tarjoavat asiakkaiden toiveiden mukaiset turvalliset rakentamisen ja asumisen ideat sekä ratkaisut. K-rauta-myymälöitä on Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.

Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2008 oli yli 1 miljardi euroa ja henkilöstön määrä noin 2 900.