c

Skanska rakentaa uusia asuntoja Lapualle

Lehdistötiedotteet 27.6.2012 11.05 CET

Skanska rakentaa uuden asuintalon Lapualle. 8-kerroksinen As. Oy Lapuan Portintorni nousee Lapuanjoen rantaan, keskustan ja Vanhan Paukun kulttuurikeskuksen tuntumaan.

Lapuan Portintorni sijaitsee Lapuanjoen rannalla.

Liuhtarintiellä sijaitsevaan taloon tulee 40 asuntoa kaksioista neliöihin, ja ne ovat kooltaan 41–98 neliötä. Tontille tulee myös 48 autopaikkaa.

”Olemme jättäneet rakennuslupahakemuksen, ja tavoitteena on aloittaa rakentaminen elokuun alussa. Silloin asuintalo valmistuisi kesällä 2013”, kertoo kehityspäällikkö Markus Pöllä Skanskasta.

”Uudet asunnot keskustan läheisyydessä ovat herättäneet paljon kiinnostusta, ja jo puolet asunnoista on varattu”, jatkaa Pöllä.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2011 oli noin 1 miljardi euroa ja henkilöstön määrä noin 3360.

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Maailmanlaajuisen ympäristöosaamisensa perusteella Skanskan tavoitteena on olla asiakkaiden ensimmäinen valinta ympäristötehokkaassa rakentamisessa. Skanskan palveluksessa on noin 52 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa. Skanska-konsernin emoyhtiö on listattu Tukholman pörssiin, ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli yli 13 miljardia euroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä: Markus Pöllä, Projektijohtaja
Ota yhteyttä: Mikko Herva, Aluejohtaja