c

Skanska rakentaa Ilmariselle Asolan asuin- ja ryhmäkotikiinteistön Vantaalle – ryhmäkotiosan vuokralaiseksi Mainio Vire

Lehdistötiedotteet 13.6.2011 9.00 CET

Skanska rakentaa Vantaalle Asolan asuin- ja ryhmäkotikiinteistön, johon tulee 41 asuntoa ja 58 ryhmäkotiasuntoa. Asunto Oy Vantaan Asolantie 14 käsittää seitsemänkerroksisen torniosan ja kolmikerroksisen siipirakennuksen.

Siipirakennuksen kahteen kerrokseen sijoittuu Mainio Vire Oy:n 58 ryhmäkotiasuntoa. Seitsemänkerroksiseen rakennukseen tulee 41 asuntoa, joiden vuokraamisesta vastaa Ovenia Oy. Rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen tulee liiketilaa, yhteensä 540 neliötä. Niiden vuokrauksesta vastaa Conect Oy.

Mainio Vireen ryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja, ja se on suunniteltu pääosin vantaalaisten käyttöön. ”Vire Koti Asolassa, kuten muissakin Mainio Vireen asumisyksiköissä, tavoitteeksi on asetettu asukkaitten onnellinen elämä. Siihen pyritään hyvällä hoivalla, välittämisellä, kuuntelemisella ja ottamalla asukkaat mukaan arjen askareisiin kunkin voimien ja halujen mukaan”, kertoo myyntijohtaja Kristina von Konow Mainio Vire Oy:stä.

Kiinteistön omistaa Ilmarinen. ”Rakennus on erittäin energiatehokas ja täyttää muutenkin Ilmarisen rakennuttamisen vaatimukset muun muassa ympäristökriteerien osalta. Kohteessa on myös mielenkiintoisella tavalla yhdistetty perinteinen vuokra-asuminen sekä ryhmäkotiasuminen”, rakennuttajapäällikkö Niina Rajakoski perustelee Ilmarisen päätöstä lähteä mukaan hankkeeseen.

”Aloitimme rakentamisen huhtikuussa. Nyt ovat käynnissä perustamisvaiheen työt, ja asunnot valmistuvat toukokuussa 2012”, sanoo rakennuspäällikkö Eero Suuperko Skanskasta.

Projektin hankekehityksestä, kaavoituksesta, projektinjohdosta ja valvonnasta vastaa Conect Oy.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, rakennuspäällikkö Eero Suuperko, puh. 020 719 2301, Contact

Ilmarinen, rakennuttajapäällikkö Niina Rajakoski, puh. 050 574 7491, Contact

Mainio Vire Oy, myyntijohtaja Kristina von Konow, puh 0400 408 777, Contact

Conect Oy, Jukka Lauri, Conect Oy, puh. (09) 6812 0010 / 0500 100324, Contact