c

Skanskan Tauno Vienoselle RaTuKen turvallisuuspalkinto

Lehdistötiedotteet 30.5.2006 13.50 CET

Skanska Talonrakennus Oy:n vastaava työnjohtaja Tauno Vienonen palkittiin RaTuKen turvallisuusseminaarissa 19.5.2006 ansioistaan turvalliseen työmaahan ja toimintaedellytyksiin ohjaavana johtajana. Vienonen on työskennellyt Kauppakeskus Sellon 1- ja 2-vaiheen työmailla ja toimii tällä hetkellä työmaapäällikkönä Panorama Towerin työmaalla Espoossa.

RaTuKe-hanke palkitsi Turvallisuus on jokaisen asia -seminaarissa 19.5.2006 yhdeksän henkilöä ja tahoa hyvästä käytännön työturvallisuustyöstä. Oleellista palkittuja valittaessa oli työturvallisuuden käytännön kehittäminen matkalla kohti nolla tapaturma -tavoitetta.

RaTuKe -hanke (Rakentamisen turvallisuuden kehittäminen), jota on toteutettu osana valtakunnallista työtapaturmaohjelmaa, haluaa nostaa esiin sellaista toimintaa, missä työturvallisuuden hyvät käytännöt ovat siirtyneet todellisuudessa työelämään ja rakennustyömaille ja ovat luonnollinen osa hyvää, tuottavaa ja turvallista työmaatoimintaa. Hankkeessa ovat mukana kaikki rakennusalan keskeiset toimijat mm. yritykset, työmarkkinajärjestöt koulutuslaitoksineen, Työturvallisuuskeskus, Työterveyslaitos, sosiaali- ja terveysministeriön työsuojeluosasto ja vakuutusyhtiöt. Hankkeen tärkeimmät kohderyhmät ovat rakennustyömaat ja niillä toimivat yritykset ja henkilöt.

www.mittaviiva.fi/ratuke